Foxconn G41MXE anakarta GT420 uyar mı?

Paul WalkeR4

Hectopat
Yer
Karaman
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemime ekran kartı alacağım. Uyar mı diye merak ediyorum.
Anakart: Foxconn G41MXD.
Ekran kartı: Bütçem düşük olduğu için 2 GB GT 420 ekran kartı alacağım. Uyar mı?

Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu?

2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız.

Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu?

2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız.
GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten
Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir?
2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını
Nasıl yani vasat Ekran kartı?
Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir?

GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten

2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını
Nasıl yani vasat Ekran kartı?
Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun.

HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana.

Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun.

HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana.
Abi 2.el R7 240 Buldum iyimi 225 TL 2 GB kargo ile göndercek.

Bütçem 230, Lira bulabilirmsn iyi bi ekran kartı??

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı