Foxconn G41MXE anakartlı sisteme tiny11 kurulur mu?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Selamlar, şu anda Windows 10 2018 sürümü var ve Google Play Games Beta, Valorant gibi oyunlar açılmıyor. Bu sebeple Windows 11 kurmak istiyorum ama tiny olan versiyonu.

Tiny versiyonunda kısıtlamalar yok diye biliyorum mesela bende TPM1.2 var ama Windows 11 için TPM2.0 zorunlu mesela yine de kurulabilir mi?

Ayrıca HDD kullanıyorum. Ona rağmen Windows 10'da 30 saniye gibi bir süre içinde masaüstü geliyor ekrana. Peki bu süre tiny11 de nasıl olur?

Hocam tam sistem özelliklerini atar mısınız?

Windows 10'un güncel LTSC sürümlü versiyonu laptopumda var ve açılması en az 5 dakika sürüyor. Bu yüzden 11'in farklı versiyonunu istiyorum, ayrıca yükseltmişken 11 yapayım diyorum gereksinimleri şu anki bilgisayarımdakiler ile aynı.

Windows 10'un güncel LTSC sürümlü versiyonu laptopumda var ve açılması en az 5 dakika sürüyor. Bu yüzden 11'in farklı versiyonunu istiyorum, ayrıca yükseltmişken 11 yapayım diyorum gereksinimleri şu anki bilgisayarımdakiler ile aynı.
Windows 11 yüklemeyin gerek yok tiny 11 olsa bile bilgisayardan bazı özellikleri kaldırıyor çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Q8400 işlemci.
8 GB 1333 MHz RAM.
RX550 2 GB ekran kartı.

Bu arada Valorant Windows 11'de TPM2.0 istiyor sanırım, fakat anakartım dediğim gibi 1.2 destekliyor ama bu kısıtlamalar kalktığından dolayı oyun açılır mı?
Bilgisayarınız zorlanabilir modlanmış bile olsa sıkıntı olabilir. Benim önerim Windows 10'u güncellemeniz yönünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı