Arkadaşlar, benim anakartım Foxconn G41MXE. Araştırmalarıma göre anakartım DDR2 ve 3 kaldırıyor. Bir de PCI Ex. 2 sanırım. Tam bilemediğim için sizden yardım almak istedim. Bir ekran kartı lazım bu anakarta göre. 250 TT de bütçem var. DDR5 kaldırmadığı için aklımda asus GT 730 var, bir de R7 250 vardı ancak o PCI Ex. 3'müş sanırım. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız iyi olur, teşekkürler.
Arkadaşlar, benim anakartım Foxconn G41MXE. Araştırmalarıma göre anakartım DDR2 ve 3 kaldırıyor. Bir de PCI Ex. 2 sanırım. Tam bilemediğim için sizden yardım almak istedim. Bir ekran kartı lazım bu anakarta göre. 250 TT de bütçem var. DDR5 kaldırmadığı için aklımda asus GT 730 var, bir de R7 250 vardı ancak o PCI Ex. 3'müş sanırım. Sizin de önerilerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız iyi olur, teşekkürler.
sistem bu arkadaşlar darboğaz için sormuştunuz , ben bu sisteme uyacak sıkıntı çıkarmayacak 200 - 250 TL arası
bir ekran kartı arıyorum , çok çok iyi birşey beklemiyorum bana BTF3 , Far cry 3 gibi oyunları Mediumda felan açsın yeter
ana karttan korkum şu şekilde pcı 2.0 diyor ve şuan kullandığım ekran kartıda pcı 2 eğer pcı 3 bi ekran kartı alırsam ne gibi
bir sıkıntı yaşarım felan onu öğrenmek istiyorum
R7 250 düşünüyordum bende ancak uyarmı uymazmı sadece bunu öğrenmek istiyorum tek korkum o ) her kafadan farklı ses çıkınca tedirgin oluyorum biri diyor sıkıntı olmaz biri diyor sıkntı olur şu cevabı biriniz versin lütfen ana kartım pcı ex 2 alacağım ekran kartı pcı ex 3 r7 250 sıkıntı olurmu?
@Recep Baltaş 'ın gönderisini tam okumamışsınız. Sürümler arası uyum var PCI-E'de. Gidipte G41 chipsetli anakarta GTX 980 almayacaksınız. Giriş seviyesi bir ekran kartı olan R7 250 takacaksınız.