Foxconn G41mxe için RAM Tavsiyesi

Onuralp07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma 2gb ya da 4 gb ram takviyesi yapmak istiyorum fakat açıkçası biraz tereddüt ediyorum. Çünkü yaklaşık bir sene önce bilinçsizce aldığım ram'leri 2 kere iade etmek zorunda kaldım. Bilgisayarcıdan almaya kalksak internnetteki fiyatların 2 katı. E haliyle ben de sizce danışmak istedim.
Foxconn g41mxe anakartıma maximum ne kadar ram takılabilir, kaç mhz ram takılabilir vb bilgi almak istiyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarıma 2gb ya da 4 gb ram takviyesi yapmak istiyorum fakat açıkçası biraz tereddüt ediyorum. Çünkü yaklaşık bir sene önce bilinçsizce aldığım ram'leri 2 kere iade etmek zorunda kaldım. Bilgisayarcıdan almaya kalksak internnetteki fiyatların 2 katı. E haliyle ben de sizce danışmak istedim.
Foxconn g41mxe anakartıma maximum ne kadar ram takılabilir, kaç mhz ram takılabilir vb bilgi almak istiyorum. İyi günler.

Anakartın DDR2 olduğundan en fazla 8 gb ram tekılabiliyor bu yüzden bundan 2 adet alabilirsin

Kingston 4GB DDR2 800MHZ RAM KVR800D2N6/4G

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı