Benim anakartım Foxconn G41MXE, fotodandan da görebileceğiniz gibi anakartın özellikleri var. Soruma gelecek olursak ben 8 GB 1333'lük RAM alıcam.
Foxconn sitesinde 1333 (OC) yazıyor, 1333 MHz alırsam çalışmaz mı?
Bir de 8 GB RAM 1333 MHz PC'yi hızlandırır mı? Eskisine göre hızlı çalışır mı kasma donma gider mi?
Bilen biriniz varsa cevaplıyabilir mi, biraz bilgilendirebilir mi beni? yardımınıza ihtiyacım var.
Tek modül 8 GB MHZ DDR3 ram takamazsın, her slotun 4 GB ram desteği var. 4x2 8 GB kit ram alırsan sorun yaşamadan kullanırsın. Kasma donma işine gelirsek sistem özelliklerini detaylı yazarsan netleştiririz. Ama ram yükseltmesi performansa doğrudan etki eden faktör değildir.
Tek modül 8 GB MHZ DDR3 ram takamazsın, her slotun 4 GB ram desteği var. 4x2 8 GB kit ram alırsan sorun yaşamadan kullanırsın. Kasma donma işine gelirsek sistem özelliklerini detaylı yazarsan netleştiririz. Ama ram yükseltmesi performansa doğrudan etki eden faktör değildir.
İşlemcinide değiştirmen gerekiyor bu seferde. O işlemciyle 4 GB'dan fazla ram yükseltmen hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Bunlara edeceğin masrafla yeni nesil anakart işlemci ram alırsın.
BAŞKA PROGRAMLAR İLE BAKTIĞIM ÖZELLİKLER BURADA
YANİ ŞİMDİ BEN NAPİM NASIL BİR ŞEY YAPAYİM BEN 8 GB RAM 1333 MHZ -2 GB EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYOM ALIRSAM HIZLANMAZ MI Kİ?
BAŞKA PROGRAMLAR İLE BAKTIĞIM ÖZELLİKLER BURADA
YANİ ŞİMDİ BEN NAPİM NASIL BİR ŞEY YAPAYİM BEN 8 GB RAM 1333 MHZ -2 GB EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYOM ALIRSAM HIZLANMAZ MI Kİ?
Genel işletim sistemi akışı için SSD alman şart. Oyun için performans yükselsin istiyorsan ekran kartın ve işlemcin değişecek ve 2 gb daha ram takviyesi yapılacak. İşlemcin ve ekran kartın değiştiği zaman güç kaynağın yetmeyebilir. Güç kaynağı marka model nedir ?
Genel işletim sistemi akışı için SSD alman şart. Oyun için performans yükselsin istiyorsan ekran kartın ve işlemcin değişecek ve 2 gb daha ram takviyesi yapılacak. İşlemcin ve ekran kartın değiştiği zaman güç kaynağın yetmeyebilir. Güç kaynağı marka model nedir ?