Foxconn G41MXE RAM desteği

Aynı anakart bende var DDR3 1333MHz 4 GB RAM aldım uyuyor.

Peki tek slotta 4 GB RAM mi yaptınız, yoksa 2+2 olarak yaptınız? Bende de bu anakarttan var. Eski bilgisayarımı canlandırmak istiyorum o yüzden sordum.
Aynı anakart bende var DDR3 1333MHz 4 GB RAM aldım uyuyor.

Peki tek slot ta 4 GB RAM yaptınız yoksa 2+2 olarak yaptınız bende de bu anakartan varda eski PC'imi canlandırmak isitoyurm o yüzden sordum.

Son düzenleme:
hocam şu an 4+1 5gb ram takılı 4+4 8gb ram yapıcam sıkıntısız çalışıyor

Aynı anakarta sahibim 4+4 1333 MHz DDR3 RAM kullanabiliyorum sorunsuz. 8 GB destekliyor.

merhaba hangi ram markasını kullanıyorsunuz 4+4 olarak var ise link bırakırsanız çok sevinirim ben de alacağım.
Buyur dostum . Ayni anakarta sahibim ben de bu ramle 2x4 kullaniyodum . Daha bugun baskasina yaptim

Ayni anakarti kullaniyorum 2+2 degil 2 x 4 yani toplamda 8 gb lik kingston ram takili benimkinde..
Düzeltme bir bilgi olarak dursun burda..

Ayni anakarti kullanıyorum 2+2 degil 2 X 4 yani toplamda 8 GB'lik Kingston RAM takili benimkinde.
Düzeltme bir bilgi olarak dursun burada.

Nasıl yani reis anlamadım şimdi ben bu anakarta 2+2 8 GB RAM toplam 16 GB RAM yapabilir miyim?

Hocam konuyu hortlatıcam ama benim mxe/k anakartında çalışmadı o RAM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…