Foxconn H55MXV Anakarta GTX 1050 Takılır mı?

PCI Express'in her sürümü her sürümüyle (Gelecekte birileri para için PCI slotlarında değişikliğe gitmezse.) uyumludur. Elbette aralarında performans farkları olacaktır ancak PCI 3 girişe sahip bir ekran kartı PCI 1 anakarta uyumludur. Sende de PCI girişi olan ekran kartı var yani anakartına takılabilir, o anakartın aynısı bende var ve 1156 pinli. En güçlü takabileceğin işlemci 1. nesil i7'ler olur ve onlar hem antika, kolay kolay bulunmaz (Ki bulunsa bile ilk çıktığı zamanlardaki fiyattan satılıyorlar, 40$'a satılıyor ucuz diye bir olayları olmuyor genellikle) ve darboğaz yapabilirler.

İ5 750 işlemcim var. 8 gb da ram var. Darboğaz %10 kadar olur diyorlar zaten 4 fps 5 fps fark benim için önemli değil. Oynacağım oyunların çoğu 2016 öncesi oyunlar çünkü güncel oyunlara param yetmiyor. Eğer anakartla sıkıntı çıkartmıyorsa satın alıcam.

Bu anakart 1. Dünya savaşından kalma. GTX 1050 anakartı çok yorar. Maksimum GTX 750TI uyumludur.
1. dünya savaşından kalma ve H57 çipset olan anakarta GTX 1050 Ti taktım en ufak bir sorun yaşamadım. Anakart neden yorulsun bu gibi durumda? İşlemcisi kötüyse işlemcisi yorulur besleyemezse.

İ5 750 gibi bir işlemci çok az bir darboğaz yapacağını düşünüyorum. Online oyunlarda hissedersiniz en fazla. Tek kişilik oyunlarda hissedilecek kadar fazla olacağını sanmıyorum. Youtube üzerinden i5 750 GTX 1050 diye aratıp oynamak istediğiniz oyunlarda verdiği performansa bakabilirsiniz.

1. dünya savaşından kalma ve H57 çipset olan anakarta GTX 1050 Ti taktım en ufak bir sorun yaşamadım. Anakart neden yorulsun bu gibi durumda? İşlemcisi kötüyse işlemcisi yorulur besleyemezse.

İ5 750 gibi bir işlemci çok az bir darboğaz yapacağını düşünüyorum. Online oyunlarda hissedersiniz en fazla. Tek kişilik oyunlarda hissedilecek kadar fazla olacağını sanmıyorum. Youtube üzerinden i5 750 GTX 1050 diye aratıp oynamak istediğiniz oyunlarda verdiği performansa bakabilirsiniz.
Baktım cidden çok güzel tam istediğim gibi performans veriyor. Kartta uyumlu olduğuna göre rahatça satın alabilirim herkese teşekkürler arkadaşlar.

i5 750 G4560 ile aynı sayılır belki biraz daha iyi, üstelik hızaşırtma yapılabilir.

i5 750 G4560 ile aynı sayılır belki biraz daha iyi, üstelik hızaşırtma yapılabilir.
Bildiğim kadarıyla birinci nesil işlemcilerin hepsine OC yapılabiliyor. Sadece H55 çipset anakart lazım. Bundan sonraki seriler çarpan kilidi ile geldi sadece K serisi işlemcilere OC yapılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı