Foxconn H55MXV Sisteme R9 285 takılır mı?

  • Konuyu başlatan Tamirci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.903
Merhaba arkadaşlar sistemimin ekran kartı eskidi. Bende yeni ekran kartı almak istiyorum ancak ne kadar verim alırım bilmiyorum. Sistem bileşenlerim:
  • Intel Core I5 650
  • Foxconn H55MXV Series
  • AMD HD 6570
  • Kingstone 4Gb DDR 3 1333MHz Ram
Evet arkadaşlar sistemim böyle güç kaynağım da Nagas 500W 80+ Plus Bronze. Bu ekran karını taksam verim alabilir miyim? Birde ekran kartı kaç cm'dir. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Eğer kasama sığmazsa Zalman Z3 Plus almayı düşünüyorum. Kasamı da ek olarak koyacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aradığın cevap tam olarak burda.
videoda eski bir kasaya yeni ekran kartı takıyorlar ve sonuç olumlu
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı