T
Tamirci
Ziyaretçi
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemimi upgrade edeceğim ve sorularım var. Mevcut kasamdan Z3 Plus'a geçerken anakart ve PSU'nun kablolarını hiç sökmeden beraber motaj mı yapayım? Yoksa kabloları söküp mü yapayım? Ancak kablolama yapmayı bilmiyorum.
İkinci bir sorum eski ekran kartımı söküp öylece yerine R9 285'i mi takacağım? Sonra driver mı kuracağım?
RAM'leri taktıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı?
Ve en önemli sorum şu an Windows 7 kullanıyorum ancak R9 285 DirectX 11.2 destekli. Bir sorun olur mu? Olursa şu an Windows 8'i satın alamam. Lisanslama programıyla mı lisanslayayım?
@Silinen üye
Kardeş seni de etiketleyip yoruyoruz.
Adminlerden ricam şu aralar yardıma ihtiyacım var. Yanlışlarımı mazur görürlerse sevinirim.
İkinci bir sorum eski ekran kartımı söküp öylece yerine R9 285'i mi takacağım? Sonra driver mı kuracağım?
RAM'leri taktıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı?
Ve en önemli sorum şu an Windows 7 kullanıyorum ancak R9 285 DirectX 11.2 destekli. Bir sorun olur mu? Olursa şu an Windows 8'i satın alamam. Lisanslama programıyla mı lisanslayayım?
@Silinen üye
Kardeş seni de etiketleyip yoruyoruz.
Adminlerden ricam şu aralar yardıma ihtiyacım var. Yanlışlarımı mazur görürlerse sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: