Foxconn H6E-i ile 1050 Ti uyumlu mu?

Güç kaynağın yetersiz. 12v kanalından en az 245w ve 19 amper güç veren powersupply'e ihtiyacınız var.

Amper ile güç kaynağı alınması!? Biraz değişik değil mi?
Firmalar bunu ayarlıyor. Kötü bir niyetiniz yok, biliyoruz fakat bu işin içine amper kavramlarını da sokarak insanların aklını karıştırmak doğru değil.
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI

Bu ayarda bir güç kaynağını almanız sisteminizi doyurur. Thermaltake önerebilirdim ancak nedense pek sevilmiyor. Hani uzun süre markasız güç kaynağı kullandım. Sorun yaşamadım açıkcası. O yüzden öyle çok para döküp bir güç kaynağı almayı doğru bulmuyorum. Fakat binanızda voltaj dalgalanması falan var ise o zaman ihtiyaç duyulur, tartışılmaz. Gerçi voltaj dalgalanması için adaptör gibi prizler var. Onlar ile çalıştırdığınız eşyalarınız dalgalanma sebebiyle bozulursa bozulan eşyanın parasını ödüyorlar:)
Neyse konumuz bu değil:D
Bir müddetten sonra kapanması güç kaynağından şüphelenmeme neden oldu. Bence başka bir kişiden ödünç alabilirsen dene. Baktın, hala sistem bozuk çalışıyor o zaman ana kartı değiştirirsin.
Hatam var ise tartışalım:)

@Remous Dedikleriniz doğru. Özellikle eski anakartların bazı modellerine yeni nesil kartlar takınca görüntü gelmeme gibi sıkıntılar oluşabiliyor, BIOS son sürüm yüklü olsa dahi. Bu konuyu aratanlara bilgi olsun.

Yeni BIOS sürümü diyorsunuz da Foxconn yeni BIOS sürümü çıkarmıyor(?):D

Amper ile güç kaynağı alınması!? Biraz değişik değil mi?
Firmalar bunu ayarlıyor. Kötü bir niyetiniz yok, biliyoruz fakat bu işin içine amper kavramlarını da sokarak insanların aklını karıştırmak doğru değil.

Kardeşim güç kaynağı yeterli amper gücünü vermezse 12v kanalından istediği kadar watt versin bunun önemi yok.

Fark etmez. Güç kaynağı yapılırken bunlara dikkat ediliyor zaten. Markasız bir şey almadığın sürece sorun çıkmaz.
Ne demek farketmez ? Bilgi sahibi olmadığın bariz şekilde belli. Güç kaynağı 12v kanalından yüksek watt değeri sunabilir fakat her güç kaynağı 12v kanalından yeterli amper gücü sağlayamıyor. Bir güç kaynağı donanıma yeterli watt değerini sağlasa bile yetersiz amper söz konusu olursa donanımın tam performans asla çalışmaz, çalışamaz. Güç kaynağı üreticisi donanımcının nasıl kasa topladığını nereden bilsin ?

Ne demek fark etmez ? Bilgi sahibi olmadığın bariz şekilde belli. Güç kaynağı 12v kanalından yüksek watt değeri sunabilir fakat her güç kaynağı 12v kanalından yeterli amper gücü sağlayamıyor. Bir güç kaynağı donanıma yeterli watt değerini sağlasa bile yetersiz amper söz konusu olursa donanımın tam performans asla çalışmaz, çalışamaz. Güç kaynağı üreticisi donanımcının nasıl kasa topladığını nereden bilsin ?

250 volt ile çalışan sistem 30 amper çekecek değil ya. Dengeliyorlar ona göre. 400 Watt güç kaynakları 20 amper civarı bir güç veriyor mesela. Genede haklısınız, dikkat etmek lazım tabii.

Güç kaynağın yetersiz. 12v kanalından en az 245w ve 19 amper güç veren powersupply'e ihtiyacınız var.
kartta sıkıntı varmış başka bi sistemdede aynı sorunu verdi asus gtx 1050 ile değiştirdim kartı biraz ekleyip şuan sorunsuz kullanıyorum

Size şunu demek isterim. Ana kartın slotu uyması her zaman ekran kartına uyumlu olduğu anlamına gelmez. Mesela MSİ nin sitesinde ana kartın hangi ekran kartını desteklediği yazıyor ve genelde uyumlu slotu olsa bile çıkmayan ekran kartları oluyor.
Tavsiyem bir güç kaynağını çıkarıp başka bir güç kaynağı ile denemeniz.
Birde ilk önce sürücüleri değiştirin:)
Yanlış bilgi var ise uyarın lütfen:)
Teşekkürler kartı iade için geri yolladım internetten aldığım halde iade alınmayacağını söyleyip servise yolladılar servisten kart arızalı iade kararı çıktı (2 hafta sürdü işem :) ). Bugün Faturanın üstüne bi 100 tl daha ekleyip asus gtx 1050 aldım şaun için sorunsuz kullanıyorum yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı