Güç kaynağın yetersiz. 12v kanalından en az 245w ve 19 amper güç veren powersupply'e ihtiyacınız var.
Amper ile güç kaynağı alınması!? Biraz değişik değil mi?
Firmalar bunu ayarlıyor. Kötü bir niyetiniz yok, biliyoruz fakat bu işin içine amper kavramlarını da sokarak insanların aklını karıştırmak doğru değil.
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI
Bu ayarda bir güç kaynağını almanız sisteminizi doyurur. Thermaltake önerebilirdim ancak nedense pek sevilmiyor. Hani uzun süre markasız güç kaynağı kullandım. Sorun yaşamadım açıkcası. O yüzden öyle çok para döküp bir güç kaynağı almayı doğru bulmuyorum. Fakat binanızda voltaj dalgalanması falan var ise o zaman ihtiyaç duyulur, tartışılmaz. Gerçi voltaj dalgalanması için adaptör gibi prizler var. Onlar ile çalıştırdığınız eşyalarınız dalgalanma sebebiyle bozulursa bozulan eşyanın parasını ödüyorlar
Neyse konumuz bu değil
Bir müddetten sonra kapanması güç kaynağından şüphelenmeme neden oldu. Bence başka bir kişiden ödünç alabilirsen dene. Baktın, hala sistem bozuk çalışıyor o zaman ana kartı değiştirirsin.
Hatam var ise tartışalım
@Remous Dedikleriniz doğru. Özellikle eski anakartların bazı modellerine yeni nesil kartlar takınca görüntü gelmeme gibi sıkıntılar oluşabiliyor, BIOS son sürüm yüklü olsa dahi. Bu konuyu aratanlara bilgi olsun.
Yeni BIOS sürümü diyorsunuz da Foxconn yeni BIOS sürümü çıkarmıyor(?)