Foxconn H6E-i ile 1050 Ti uyumlu mu?

Güç kaynağın yetersiz. 12v kanalından en az 245w ve 19 amper güç veren powersupply'e ihtiyacınız var.

Amper ile güç kaynağı alınması!? Biraz değişik değil mi?
Firmalar bunu ayarlıyor. Kötü bir niyetiniz yok, biliyoruz fakat bu işin içine amper kavramlarını da sokarak insanların aklını karıştırmak doğru değil.
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI

Bu ayarda bir güç kaynağını almanız sisteminizi doyurur. Thermaltake önerebilirdim ancak nedense pek sevilmiyor. Hani uzun süre markasız güç kaynağı kullandım. Sorun yaşamadım açıkcası. O yüzden öyle çok para döküp bir güç kaynağı almayı doğru bulmuyorum. Fakat binanızda voltaj dalgalanması falan var ise o zaman ihtiyaç duyulur, tartışılmaz. Gerçi voltaj dalgalanması için adaptör gibi prizler var. Onlar ile çalıştırdığınız eşyalarınız dalgalanma sebebiyle bozulursa bozulan eşyanın parasını ödüyorlar
Neyse konumuz bu değil
Bir müddetten sonra kapanması güç kaynağından şüphelenmeme neden oldu. Bence başka bir kişiden ödünç alabilirsen dene. Baktın, hala sistem bozuk çalışıyor o zaman ana kartı değiştirirsin.
Hatam var ise tartışalım

Yeni BIOS sürümü diyorsunuz da Foxconn yeni BIOS sürümü çıkarmıyor(?)

Kardeşim güç kaynağı yeterli amper gücünü vermezse 12v kanalından istediği kadar watt versin bunun önemi yok.

Kardeşim güç kaynağı yeterli amper gücünü vermezse 12v kanalından istediği kadar watt versin bunun önemi yok.

Fark etmez. Güç kaynağı yapılırken bunlara dikkat ediliyor zaten. Markasız bir şey almadığın sürece sorun çıkmaz.

Fark etmez. Güç kaynağı yapılırken bunlara dikkat ediliyor zaten. Markasız bir şey almadığın sürece sorun çıkmaz.
Ne demek farketmez ? Bilgi sahibi olmadığın bariz şekilde belli. Güç kaynağı 12v kanalından yüksek watt değeri sunabilir fakat her güç kaynağı 12v kanalından yeterli amper gücü sağlayamıyor. Bir güç kaynağı donanıma yeterli watt değerini sağlasa bile yetersiz amper söz konusu olursa donanımın tam performans asla çalışmaz, çalışamaz. Güç kaynağı üreticisi donanımcının nasıl kasa topladığını nereden bilsin ?

250 volt ile çalışan sistem 30 amper çekecek değil ya. Dengeliyorlar ona göre. 400 Watt güç kaynakları 20 amper civarı bir güç veriyor mesela. Genede haklısınız, dikkat etmek lazım tabii.

Güç kaynağın yetersiz. 12v kanalından en az 245w ve 19 amper güç veren powersupply'e ihtiyacınız var.
kartta sıkıntı varmış başka bi sistemdede aynı sorunu verdi asus gtx 1050 ile değiştirdim kartı biraz ekleyip şuan sorunsuz kullanıyorum

Teşekkürler kartı iade için geri yolladım internetten aldığım halde iade alınmayacağını söyleyip servise yolladılar servisten kart arızalı iade kararı çıktı (2 hafta sürdü işem ). Bugün Faturanın üstüne bi 100 tl daha ekleyip asus gtx 1050 aldım şaun için sorunsuz kullanıyorum yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…