Foxconn N15235 anakarta 2 farklı ram takılırsa sorun olur mu?

Titania06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Foxconn N15235 anakartli bir bilgisayarim var DDR3. üzerinde Kingston HyperX 4 GB RAM takılı. Diğer slota da Ramtech 8 GB 1333 GHz RAM takmayı düşünüyorum. Anakartım 1333 GHz destekliyor bildiğim kadarıyla. RAM'ler çakışır mı? Bildiğim kadarıyla HyperX de 1333GHz. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun garantisi olmuyor fakat çalışmaz diye bir kural yok. 775 pin DDR3 anakartlar RAM seçebiliyor.

Anakartın özelliklerine baktığımda maksimum 4 GB RAM destekliyor yani başka RAM takamazsınız.

Hocam bende de Foxconn G41MXE var. Normalde bende de en fazla 4 GB takılabilir yazıyor çoğu kaynakta ancak ben 8 GB ile stabil sekilde kullanıyorum. (1. sistemimde 4x2 şekilde RAM var)

Hocam bende de Foxconn G41MXE var. Normalde bende de en fazla 4 GB takılabilir yazıyor çoğu kaynakta ancak ben 8 GB ile stabil sekilde kullanıyorum. (1. sistemimde 4x2 şekilde RAM var)

Aynen dediğiniz doğru benim de bir anakartım vardı Gigabyte EP43C-DS3 model RAM desteği DDR3 olarak 4 GB belirtiliyordu ama sizin gibi 2x4GB şeklinde kullanmıştım. Arkadaşın denemesini tavsiye ederim belki çalıştirabilir.

Anakartın özelliklerine baktığımda maksimum 4 GB RAM destekliyor yani başka RAM takamazsınız.
Sanırım benimki G41 modeliymiş pek anladığım bir konu değil ama 4+4 8 GB RAM desteği var diye okudum bir kaç sitede yanılmışsam düzeltin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı