Foxcoon G41 mxe BIOS güncelleme

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Foxcoon G41mxe anakartım var ve BIOS'unu güncellemek istiyorum.
Bu konudaki dosyalar inmiyor ve 964F1P10.zip adlı dosyayı kurmak istediğimde sanki flash belleği görmüyor. (Rufus ile bootable yapıldı) ona rağmen başlangıçta siyah ekran sonrasında bir yazı beliriyor. Şu an tam hatırlamıyorum yarın söylerim, bilgisayara yarın erişeceğim o yüzden güncellemek istiyorum.
Güncellemek istememdeki sebep işlemci eski olduğundan (E5200) işlemciye FSB ile OC yapıyorum. Çarpan kilidini arttıramıyorum aynı şekilde voltaj da veremiyorum.
OC yapıyorum FSB belli bir seviyeden sonra voltaj vermediğim için mavi ekran veriyor.
Şu an işlemci 3.4 GHz'de ve stok fan ile kullanıyorum.
Anakart: ASUS P5G41T-M LX işlemci: Intel® Core™2 Duo E7500 RAM: 4 GB DDR3 1333MHz ekran kartı: NVIDIA GeForce 210 1GB bu sistemli PC'de FSB ile sadece FSB kullanarak ve ekstra voltaj vererek OC yapmıştım. (3.5 GHz ve stok fan ile Max 75 derece görüyor.)
Bu anakarta da aynı şekilde yapmak istiyorum.
Birazcık acele yazdığımdan yazım işaretlerine dikkat edememiştim.
Kısaca şöyle özetleyeyim foxcoon G41mxe anakartın BIOS'unu günceledikten sonra, işlemciye bir müddet idare edecek, bilgisayarın kasmasını kurtaracak kadar OC yapmak istiyorum.
Stok fan kullanıyorum ama bunun şu aşamada sorun olacağını sanmıyorum.

Şimdi diyeceksiniz stok fanla OC mi yapılır o işlemciyi yakacaksın.
Bilgisayarın bulunduğu ortam zaten soğuk ve ayrıca şuna mevcut E7500 işlemcisini stok fan ile OC ile kullanıyorum.
3.5GHz ve sıcaklık Max 75 derece.
Bu PC'de ise 3.4 göz ye kadar yaptım ama votaj veremediğim için ufak stabilite sorunu var ama mavi ekran vermiyor sıcaklıkları güzel.
BIOS'u güncellememe yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı