Foxcoon G41 MXE-K sistem yükseltme tavsiyesi

Sins'i

Hectopat
Selam dostlar. Benim Foxcoon G41 MXE-K anakartım var ve elimde de AMD HD 6870 ekran kartı bulunmakta. Size sorum şu ki bizim bilgisayarcı abi "onu o eski ekran kartıyla kullanamazsın, mahvedersin" demişti. Sizce doğru mu? Bir de bende 230v güç kaynağı var HD 6870'de iki tane 6'lı pin bulunmakta. Anakarta Q9650 işlemcisini takarak bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum. Buna göre bir güç kaynağı tavsiyesinde bulunursanız sevinebilirim. Trendyol'da 200 liraya görmüştüm 600v güç kaynağı. Bütçe 200TL. Teşekkürler!

Aslında ekran kartına çok bir şey yapmana gerek yok fakat işlemcini yükseltsen senin için iyi olacaktır her PSU'ya güvenme 200TL'ye aldığın ile 400TL arasında çok fark vardır.
400W yeterli olacaktır. İleride başka bir sistem alacaksanız bilemem. Çok fazla Wlı PSU almak faturaya zarar verir başka bir şey değil.
Bununla ekran kartıma güç verebilirmiyim kablolarla. Bir de ekran kartı anakartıma zarar verir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı