Foxplay Geliyor

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Ülkemizde bir tane daha online platform devreye giriyor. Foxplay. Bünyesinde bulunduğu kanalların içeriklerini getirip bir de ekstra dizi ve film eklerlerse Netflix'e sağlam bir rakip daha çıkacak gibi gözüküyor Türkiye adına.

Ne düşünüyorsunuz?

Pek bir şey düşünmüyorum. Netflix'e rakip olacağını da sanmıyorum. Netflix'in de biraz daha gelişmesi ve bize önem vermesi lazım. Mesela ABD'de olan bazı filmler Netflix Türkiye'de yok. Geçen yılbaşı Avengers Infinity War yayınlandı ama biz izleyemedik.

Pek bir şey düşünmüyorum. Netflix'e rakip olacağını da sanmıyorum. Netflix'in de biraz daha gelişmesi ve bize önem vermesi lazım. Mesela ABD'de olan bazı filmler Netflix Türkiye'de yok. Geçen yılbaşı Avengers Infinity War yayınlandı ama biz izleyemedik.
Bizde film konusunda yıllardır bir Digitürk egemenliği var zaten. Taaa Netflix'in gelmemiş olduğu zamanlar Digitürk kaliteli film yapımcılarıyla anlaşmıştı hala da devam ediyorlar. Avengers Infinity Wars 2020 yılına kadar Digitürk'te mesela. Başka kaliteli filmler de öyle. Netflix dizi de iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı