iPhone 13 yurt dışı cihazım var. Pil 77'lerde %75 seviyesine geldiğinde değiştirmeyi düşünüyorum. Kargoyla gidecek. İşlerini sağlam yapıyorlar mı? Şikayetvar gibi sitelerde oldukça olumsuz yorum gördüm bilgisi veya deneyimi olan var mı?
iPhone 13 yurt dışı cihazım var. Pil 77'lerde %75 seviyesine geldiğinde değiştirmeyi düşünüyorum. Kargoyla gidecek. İşlerini sağlam yapıyorlar mı? Şikayetvar gibi sitelerde oldukça olumsuz yorum gördüm bilgisi veya deneyimi olan var mı?
Şikayet var da bazı kullanıcıların beklentilerinin ne olduğunu anlamıyorum o yüzden çok boş konuda mevcut.
Aynı iPhone 13 cihazımı pil 77'deyken değiştirdim 3-4 ay olacak telefon gittiği gibi geldi sorun yoktu açıkçası.
Dostum ne kadar değiştireceksin pili? Apple'ın kendi 3800TL'ye değişiyor. 4500TL'ye FPPRO'nun orijinal dediği pili taktırma sakın.
Hangi pili taktırdınız orijinal pilmi yoksa çıkma pil mi?
Yurt dışı olduğu için destek yokmuş galiba.
Faturadır vs istediler mi? Altında Apple uymayan modeli olursa 2000₺ daha ekleniyormuş benimkide yurtdışı o yüzden çekindim biraz4500 TL orijinal pil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.