FPPRO iyi mi?

Efe1674

Hectopat
Yer
Antalya
iPhone 13 yurt dışı cihazım var. Pil 77'lerde %75 seviyesine geldiğinde değiştirmeyi düşünüyorum. Kargoyla gidecek. İşlerini sağlam yapıyorlar mı? Şikayetvar gibi sitelerde oldukça olumsuz yorum gördüm bilgisi veya deneyimi olan var mı?

iPhone 13 yurt dışı cihazım var. Pil 77'lerde %75 seviyesine geldiğinde değiştirmeyi düşünüyorum. Kargoyla gidecek. İşlerini sağlam yapıyorlar mı? Şikayetvar gibi sitelerde oldukça olumsuz yorum gördüm bilgisi veya deneyimi olan var mı?

Hocam şikayet var da uygulama reklamı için yapılan kampanya şikayetleri harciinde pek de bir şey göremedim. Varsa bilgilendirin. Genel olarak iyi yer hocam. Daha iyi yer var mıdır? Vardır, fakat gidip de mahallede veya o iletişim bu iletişim gibi yerlerin 4-5 katı gibi iyi bir yer. Sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum. Gene de deneyimi olan varsa fikir almak iyi olur.

iPhone 16 Pro için ekran,kasa ve Face ID değişim yaptırdım orijinal ürünlerle.Kendi forumları var her aşamada size bildiriliyor bu işleme başladık gibi vs. 2hafta gibi sürmüştü işlemler

Şikayet var da bazı kullanıcıların beklentilerinin ne olduğunu anlamıyorum o yüzden çok boş konuda mevcut.

Aynı iPhone 13 cihazımı pil 77'deyken değiştirdim 3-4 ay olacak telefon gittiği gibi geldi sorun yoktu açıkçası.

Alınan hizmetin nasıl olduğunu bilmiyorum ama tamir fiyatlarının normalden biraz pahalı olduğunu duymuştum bilginiz olsun.

Şikayet var da bazı kullanıcıların beklentilerinin ne olduğunu anlamıyorum o yüzden çok boş konuda mevcut.

Aynı iPhone 13 cihazımı pil 77'deyken değiştirdim 3-4 ay olacak telefon gittiği gibi geldi sorun yoktu açıkçası.

Hangi pili taktırdınız orijinal pilmi yoksa çıkma pil mi?

Dostum ne kadar değiştireceksin pili? Apple'ın kendi 3800TL'ye değişiyor. 4500TL'ye FPPRO'nun orijinal dediği pili taktırma sakın.

Yurt dışı olduğu için destek yokmuş galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı