Mitoloji Mafyası Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 203 Yer Ankara 4 Mart 2023 #21 Eren AK dedi: Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ankara için fixplanı önerebilirim. Benim şahsi deneyimlerim gayet olumlu ve başarılı oldu fixplanda.
Eren AK dedi: Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ankara için fixplanı önerebilirim. Benim şahsi deneyimlerim gayet olumlu ve başarılı oldu fixplanda.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 4 Mart 2023 #22 Eren AK dedi: Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kendim Bolu'da bu işi yapıyorum Ankara içinde ustalarımız var iletişim bırakırsan yardımcı olurum.
Eren AK dedi: Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kendim Bolu'da bu işi yapıyorum Ankara içinde ustalarımız var iletişim bırakırsan yardımcı olurum.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 4 Mart 2023 #23 Geçmiş olsun 1 böb*ek parası alırlar.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 4 Mart 2023 #24 Genelde tamircilerde kalıp düzeltilmemiş telefonları kabul etmiyorlar.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 4 Mart 2023 #25 Eren AK dedi: Merhabalar, kendilerine bir iPhone X gönderdim ve ne olursa olsun kafasında gönderdim. Kendileri nasıldır? Deneyimi olanlar anlatabilir mi? Rica ediyorum Şikayetvar sayfasını atmayın. Genişletmek için tıkla... İsciliklerine sozum yok fakat onlara iphone x parasi odersiniz gibi geliyor
Eren AK dedi: Merhabalar, kendilerine bir iPhone X gönderdim ve ne olursa olsun kafasında gönderdim. Kendileri nasıldır? Deneyimi olanlar anlatabilir mi? Rica ediyorum Şikayetvar sayfasını atmayın. Genişletmek için tıkla... İsciliklerine sozum yok fakat onlara iphone x parasi odersiniz gibi geliyor
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #26 Sonuç nedir? Cihaz tamir edildi mi? @Eren AK
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 30 Mart 2023 #27 566156 dedi: Sonuç nedir? Cihaz tamir edildi mi? @Eren AK Genişletmek için tıkla... Hayır, tamiri mümkün değil dendi.
566156 dedi: Sonuç nedir? Cihaz tamir edildi mi? @Eren AK Genişletmek için tıkla... Hayır, tamiri mümkün değil dendi.