4090 ya da 4080 alacağım 4090 için 4k öneriyorlar ama ben asusun yeni monitör çıkarmasını bekleyebilirim çünkü 4k monitörler 144hz 4090 ile bir de online oyunlarda grafiği kısınca her türlü fazla alıyorsun bu yüzden 4k daha da yaygınlaşıncaya kadar 4080 alıp 2k bir monitörle takılıp güncelleyebilirimEvet oluyor. Hem de bayağı bunlar arasında FPS ekran kartı ile alakalıdır. Kaç FPS alacağın oynadığın oyuna bağlıdır ayrıca bütçen varsa sana 3060 ekran kartlı bir bilgisayar tavsiye ederim ancak o kadar yoksa 3050 al ama monitöründe iyi olması lazm çünkü FPS olsa bile monitör kötü olunca ise yaramaz ancak dizüstü alacaksan fark etmez. Bu arada laptop yani kasasız bilgisayar alacaksan monitör diye bir şey yok yani onu söyleyeyim.
bana kalırsa 4090 al çünkü monitörde 4090 ın performansını daha iyi alırsın bence bekle asusun 4k monitör çıkarmasını4090 ya da 4080 alacağım 4090 için 4k öneriyorlar ama ben asusun yeni monitör çıkarmasını bekleyebilirim çünkü 4k monitörler 144hz 4090 ile bir de online oyunlarda grafiği kısınca her türlü fazla alıyorsun bu yüzden 4k daha da yaygınlaşıncaya kadar 4080 alıp 2k bir monitörle takılıp güncelleyebilirim
Asusun 27 inç 2k 360hz monitörü var
Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.