RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #11 TheMarqE dedi: Kaç kere test ettim . Sana kalmış güvenip güvenmemek. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem
TheMarqE dedi: Kaç kere test ettim . Sana kalmış güvenip güvenmemek. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #12 RestalFox dedi: Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem. Genişletmek için tıkla... Zorla indir diyen birisi yok, iyi günler.
RestalFox dedi: Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem. Genişletmek için tıkla... Zorla indir diyen birisi yok, iyi günler.
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #13 Adam açık kaynak kodlu demiş, taratın virüs total de bakın bi virüs mü? Ne tür bir virüs? Zararı var mı diye? Ona göre yükleyip yüklemezsiniz.
Adam açık kaynak kodlu demiş, taratın virüs total de bakın bi virüs mü? Ne tür bir virüs? Zararı var mı diye? Ona göre yükleyip yüklemezsiniz.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #14 islamicprof dedi: Adam açık kaynak kodlu demiş, taratın VirusTotal'de bakın bir virüs mü? Ne tür bir virüs? Zararı var mı diye? Ona göre yükleyip yüklemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır işte bilmeyen insan olunca anlatamıyorsun, Open Source diyorum adam hala virüs diyor.
islamicprof dedi: Adam açık kaynak kodlu demiş, taratın VirusTotal'de bakın bir virüs mü? Ne tür bir virüs? Zararı var mı diye? Ona göre yükleyip yüklemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır işte bilmeyen insan olunca anlatamıyorsun, Open Source diyorum adam hala virüs diyor.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.796 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #15 Senin işinde zor be kanka millet faydalansın diye bir şey paylaşıyorsun üstüne suçlu oluyorsun. Garip. Emeğine sağlık.
Senin işinde zor be kanka millet faydalansın diye bir şey paylaşıyorsun üstüne suçlu oluyorsun. Garip. Emeğine sağlık.
A arab.teyyare Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 4 Ekim 2021 #16 Kaspersky'dan geçirdim. Sonuç malum.
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #17 TheMarqE dedi: Hayır işte bilmeyen insan olunca anlatamıyorsun, Open Source diyorum adam hala virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Open Source' u açıklamak gerek. Bazı şeyleri anlatmak zordur. Ama anlâmamakta ısrar etmek de farklı bir fantezi olsa gerek.
TheMarqE dedi: Hayır işte bilmeyen insan olunca anlatamıyorsun, Open Source diyorum adam hala virüs diyor. Genişletmek için tıkla... Open Source' u açıklamak gerek. Bazı şeyleri anlatmak zordur. Ama anlâmamakta ısrar etmek de farklı bir fantezi olsa gerek.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #18 arab.teyyare dedi: Kaspersky'dan geçirdim. Sonuç malum. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Atar mısın sonucu?
arab.teyyare dedi: Kaspersky'dan geçirdim. Sonuç malum. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Atar mısın sonucu?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2021 #19 Adam kaynak kodunu atmış hala virüs olabilir güvenemedim yazıyorsunuz Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 4 Ekim 2021 #20 RestalFox dedi: Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem Genişletmek için tıkla... Ya adam aşağıya kaynak kodunu yazmış, hala kaynağı olmayan şeyi indirmem diyorsun.
RestalFox dedi: Doğru düzgün kaynağı olmayan şeyi indirmem Genişletmek için tıkla... Ya adam aşağıya kaynak kodunu yazmış, hala kaynağı olmayan şeyi indirmem diyorsun.