Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5 ay önce topladığım oyun için oluşturulmuş bir sistemim var. CS:GO'da son zamanlarda fps düşüklüğü yaşıyordum. Ultra ayarlarda 150-300 fps arası alırken 90-150 arasına kadar düştü. Sorun ne olabilir? 5 aydır kasayı temizlemedim ancak 4 fan var sorun olacağını sanmıyorum. Nasıl temizlemeliyim?
böyle bir cevap geliceğini tahmin etmiştim Sistem cidden çok iyi yani dediğim gibi ultra ayarlara 1 hafta önce 300 fps oynarken şimdi sorun çıkıyor. Sistem özelliklerinden kaynaklanamaz sanırım
Hocam format işi olmaz windows 10 64 bit zaten.Kasayı nasıl temizleyebilirim ? Sürücülerini güncelle derken (GeForce Experience sürücüleri sanırım) güncel tutmaya çalışıyorum ancak Windows güncellemelerini ellemedim şu ana kadar.
İyi den kastınız ne neden uzatıyorsunuz ? yazın gitsin allah allah millet sistem'i iyi olunca kimse sormasa bile yazar arkadaş devlet sırrı gibi gizliyor, anlam veremedim.
İyi den kastınız ne neden uzatıyorsunuz ? yazın gitsin allah allah millet sistem'i iyi olunca kimse sormasa bile yazar arkadaş devlet sırrı gibi gizliyor, anlam veremedim.