FPS düşme sorunu

Massivec

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5 ay önce topladığım oyun için oluşturulmuş bir sistemim var. CS:GO'da son zamanlarda fps düşüklüğü yaşıyordum. Ultra ayarlarda 150-300 fps arası alırken 90-150 arasına kadar düştü. Sorun ne olabilir? 5 aydır kasayı temizlemedim ancak 4 fan var sorun olacağını sanmıyorum. Nasıl temizlemeliyim?

Kardeşim şunları uygularsan belki sorunun çözülür.
  1. Kardeşim format at. Mümkünse Windows 10 64 Bit at.
  2. Kasayı temizle.
  3. Sürücülerini güncelle.
Hocam format işi olmaz windows 10 64 bit zaten.Kasayı nasıl temizleyebilirim ? Sürücülerini güncelle derken (GeForce Experience sürücüleri sanırım) güncel tutmaya çalışıyorum ancak Windows güncellemelerini ellemedim şu ana kadar.

Oyundayken görev yöneticisinden işlemci kullanımına baktınız mı hiç? Virüs girmiş olabilir küçük bir ihtimal de olsa...

Bakmadım ancak sürekli bir şekilde lisanslı virüs programı ürünümden tarama yapıyorum yine de virüs ihtimali varmıdır ?

İyi den kastınız ne neden uzatıyorsunuz ? yazın gitsin allah allah millet sistem'i iyi olunca kimse sormasa bile yazar arkadaş devlet sırrı gibi gizliyor, anlam veremedim.
Müsait değilim bir yandan telefonla konuşuıyorum ama aklımda olanları yazıyorum senin için.

MSI GTX960 GAMİNG 4G
ASUS Z97-A
KİNGSTON 240 GB SSD
KİNGSTON 8GB RAM
bunlar yeterli olacaktır sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı