FPS düşmeden oyun takılıyor

LoL ve BF2

SSD de var HDD de
Gerçekten ssd çok güzel bişey ben mesela wd green aldım ssd be hdd vardı 1 buçuk dk falan sürüyordu açılması + kendine gelmesi laptopun çok memnunum kimsenin kötü dediğini görmedim wd green kingston ve samsung bu 3 tanesi gerçekten çok iyi gigabyte çok + olarak adata var gerisi çöp

Gerçekten SSD çok güzel bir şey ben mesela WD Green aldım SSD be HDD vardı 1 buçuk dk falan sürüyordu açılması + kendine gelmesi laptopun çok memnunum kimsenin kötü dediğini görmedim WD Green Kingston ve Samsung bu 3 tanesi gerçekten çok iyi Gigabyte çok + olarak Adata var gerisi çöp

Evet doğrudur da :D benim oyunlar HDD de kurulu

Gerçekten SSD çok güzel bir şey ben mesela WD Green aldım SSD be HDD vardı 1 buçuk dk falan sürüyordu açılması + kendine gelmesi laptopun çok memnunum kimsenin kötü dediğini görmedim WD Green Kingston ve Samsung bu 3 tanesi gerçekten çok iyi Gigabyte çok + olarak Adata var gerisi çöp

Evet doğrudur da :D benim oyunlar HDD de kurulu

Kardeş naptın neden :D çok saçma değil mi amaç hızlılık zaten açılış ve giriş çıkışlar ve oyun içi stabil FPS SSD sayesinde

Oyunların açılma süresi çok uzun değil zaten SSD'ye Windows'u kurdum kafi :D
Kardeş naptın neden :D çok saçma değil mi amaç hızlılık zaten açılış ve giriş çıkışlar ve oyun içi stabil FPS SSD sayesinde

Bu arada SSD FPS'i etkilemez :D

1 haftadır oyunlarda FPS sabitken takılmalar oluyor. Örneğin 70 FPS, kontrol ediyorum değer düşmüyor ama takılma oluyor. Battlefront 2'de 50 60 civarı alırken takılma olmazdı ama şimdi ara sıra oluyor.

Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Hangi parça olması gerekenden fazla ısınıyorsa o parçayı nasıl soğutabileceğinize dair araştırma yapın. Isınan bileşen yoksa sorun sıcaklık değildir. Başka çözümleri varsa arkadaşlar yazarlar zaten.
Gerçekten ssd çok güzel bişey ben mesela wd green aldım ssd be hdd vardı 1 buçuk dk falan sürüyordu açılması + kendine gelmesi laptopun çok memnunum kimsenin kötü dediğini görmedim wd green kingston ve samsung bu 3 tanesi gerçekten çok iyi gigabyte çok + olarak adata var gerisi çöp
Hocam Patriot Burst SSD de çok iyi onu unutmuşsunuz sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı