FPS düşüşü

Ergins

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba her oyunda FPS düşüşü yaşıyorum bu FPS düşüşleri anlık değildir. Bilgisayarım 3 aylık. 1. ay 280-300 2. ay 280-240 3. ay 200-130 arası FPS alıyorum.
Bilgisayarımın özellikleri: Ekran kartım GeForce 1660 GTX Ti, 16 GB RAM ve i7 10750h.
PC de virüs yok virüs taraması yaptım.
Ne yapmam gerek? Çünkü tekrar 300 FPS almak istiyorum.
Lütfen yardımcı olun.
( Driverler güncel. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu açan 3. insan... Bende de oluyor. Bence ekran kartı driverlarına falan bir şey oldu. Bende de var aynı şeyler.

Oyunlar güncelleme aldıkça FPS değeriniz düşebilir hangi ekran kartınız olursa olsun. Temiz format denenebilir.

Virüs taraması yapıp olmadığından emin olamazsın maalesef. Sadece bunu demek istiyorum. Gerisi hakkında bilgim yok. Her antivirüs ve antimalwarenin tespit kapasitesi ve veritabanı aynı değil.

Bir kere arkadaşın dediği gibi Defendır'ın taradığını Avast algılamaz onunkini bu anlar vs...
Ayrıca oyunlara güncelleme geldikçe FPS'de ciddi düşüşler olabiliyor.

Virüs taraması yapıp olmadığından emin olamazsın maalesef. Sadece bunu demek istiyorum. Gerisi hakkında bilgim yok. Her antivirüs ve antimalwarenin tespit kapasitesi ve veritabanı aynı değil.
Mcafee ile tarama yaptım ve hiçbir 3. part yazılım indirmedim sadece steamdan indirdim ordanda steamdanda bulaşmaz

Denemek isterdim ancak monitörümde sorun var, sinyal var ancak açılmıyor. :) Arkadaşlarıma yarın denetirim.
Benimki laptop .
Bir kere arkadaşın dediği gibi Defendır'ın taradığını Avast algılamaz onunkini bu anlar vs...
Ayrıca oyunlara güncelleme geldikçe FPS'de ciddi düşüşler olabiliyor.
Olurda arkadaşım 120 fps alıyor hep 120 devam ediyor . Ve ayrıca güncellemeden 200 fps düşmez.
Benimki laptop .

Olurda arkadaşım 120 fps alıyor hep 120 devam ediyor . Ve ayrıca güncellemeden 200 fps düşmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı