FPS gösterme programı önerisi

tunaany7

Centipat
Daha fazla  
MSI Afterburner kurdum fakat ne kadar denesem de işe yaramadi, baska önerebileceğiniz FPS gösterme programı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner kurdum fakat ne kadar denesem de işe yaramadi, baska önerebileceğiniz FPS gösterme programı var mı?
fraps kesinlikle çok güzel uygulama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner bu işin için standarttır. RivaTuner ile birlikte çalıştırın. Açıp kapama tuş atamalarını yapın. Görmek istediğiniz değerlerin tiklerini açın. Tikleri açtığınız değerlerde "OSD'de göster" yazmalı. Bunları yaparsanız sorun çözülecektir.

Son düzenleme:

Sağ olun hocam dediğinizi yapayım olmadı Fraps'i denerim.

Sağ olun hocam dediğinizi yapayım olmadı Fraps'i denerim.
Verdiğim görselde orta kısımda OSD'de göster diye bir seçenek var. Tiklerini açtığınız değerler için OSD'de göster kutucuğunu da işaretlemelisiniz. Bunu yapmak unutulur genelde.

Burdan tuş atamalarını da yapmanız gerekiyor.

Peki FPS yerinde OSD'de göster diye bir şey yok onu nasıl ayarlariz.

Peki FPS yerinde OSD'de göster diye bir şey yok onu nasıl ayarlariz.

Kapanıyor tik işareti koyamıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…