fraps kesinlikle çok güzel uygulama.MSI Afterburner kurdum fakat ne kadar denesem de işe yaramadi, baska önerebileceğiniz FPS gösterme programı var mı?
MSI Afterburner kurdum fakat ne kadar denesem de işe yaramadi, baska önerebileceğiniz FPS gösterme programı var mı?
Afterburner bu işin için standarttır. RivaTuner ile birlikte çalıştırın. Açıp kapama tuş atamalarını yapın. Görmek istediğiniz değerlerin tiklerini açın. Tikleri açtığınız değerlerde "OSD'de göster" yazmalı. Bunları yaparsanız sorun çözülecektir.MSI Afterburner kurdum fakat ne kadar denesem de işe yaramadi, baska önerebileceğiniz FPS gösterme programı var mı?
Afterburner bu işin için standarttır. RivaTuner ile birlikte çalıştırın. Açıp kapama tuş atamalarını yapın. Görmek istediğiniz değerlerin tiklerini açın. OSD'de göster yazmalı. Bunları yaparsanız sorun çözülecektir.
Verdiğim görselde orta kısımda OSD'de göster diye bir seçenek var. Tiklerini açtığınız değerler için OSD'de göster kutucuğunu da işaretlemelisiniz. Bunu yapmak unutulur genelde.Sağ olun hocam dediğinizi yapayım olmadı Fraps'i denerim.
Verdiğim görselde orta kısımda OSD'de göster diye bir seçenek var. Tiklerini açtığınız değerler için OSD'de göster kutucuğunu da işaretlemelisiniz. Bunu yapmak unutulur genelde.
Eki Görüntüle 2313963
Buradan tuş atamalarını da yapmanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 2313965
Peki FPS yerinde OSD'de göster diye bir şey yok onu nasıl ayarlariz.
Peki FPS yerinde OSD'de göster diye bir şey yok onu nasıl ayarlariz.
Kapanıyor tik işareti koyamıyosun.
Eki Görüntüle 2313972
Soldaki tik bu görseldeki gibi olmalı. Bunu yaptığınızda alttaki OSD'de göster kutucuğu da tıklanabilir hale geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.