Hiçbir site düzgün bir FPS değeri veremez, çünkü bilgisayarın her bileşeni alacağınız performansı az olsa bile etkiler. Sadece CPU-GPU-RAM ile iş bitmez. Eğer aşağı yukarı nasıl bir performans alacağınıza bakmak istiyorsanız en güncel, sistemin ana bileşenleri aynı olan videolara bakmanızı öneririm. Güncellemelerle performans değişebiliyor, o yüzden güncel bir videoya baksanız iyi olur.
yt test vıdeolarıKanka öneribileceğin site var mı?
Bu tarz sitelere gram güvenmiyorum çoğunlukla yanlış bilgiler veriliyor.Game FPS Calculator – HowManyFPS böyle bir site var ne kadar doğrudur bilemem.
hocam kendi bilgisayarımı girdim pek yanlış sayılmaz o aralıkta bi fps veriyor valo için baktmBu tarz sitelere gram güvenmiyorum çoğunlukla yanlış bilgiler veriliyor.
Yine de tam olarak doğru bilgi verdiğini düşünmüyorum.hocam kendi bilgisayarımı girdim pek yanlış sayılmaz o aralıkta bi fps veriyor valo için baktm
Çok traş bir site 300-400 fps aldığım oyunda bana 100-150 alırsın diyor.Game FPS Calculator – HowManyFPS böyle bir site var ne kadar doğrudur bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.