FPS için Mekanik Klavye Tavsiyesi

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Arkadaşlar sadece FPS oyunlarını oynuyorum. Maksimum bütçe 400 TL ve ayrıca klavye bu özelliklere sahip olmalı ;

++ Anti Ghosting
++Mekanik Olmalı
++ Türkçe Q Tuş Düzeni

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K70 Lux Red Switch Mekanik Gaming Klavye

Tercih ederim. Piyasada ki en iyi klavye şuanda K70 LUX diyebilirim. Mekanik tuş yapısı olsun , hissiyatı olsun gerçekten müthiş. Fakat türkçe tuş dizilimi mevcut değil maalesef klavyede. O senin açından sıkıntı olacak mı? Veya olabilir mi? Bilmiyorum ama gerçekten tatmin edicektir seni.

NOT: Yakında bende ''CORSAİR K70 LUX RGB'' alacağım.

Arkadaşlar sadece FPS oyunlarını oynuyorum. Maksimum bütçe 400 TL ve ayrıca klavye bu özelliklere sahip olmalı ;

++ Anti Ghosting
++Mekanik Olmalı
++ Türkçe Q Tuş Düzeni

Cooler Master Masterkeys PRo L White Cherry MX Red klavyemizi incelemenizi öneririm.
Nisan kampanyamız bugün başladı.
TÜRKÇE layout ve büyük enter ve büyük enter
Cooler Master MasterKey Pro L Beyaz Türkçe Mekanik Klavye (Cherry MX RED) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
İncelemesi;
Cooler Master Türkiye

FPS için Red anahtar çeşidine sahip mekanik klavyeler daha uygundur. Hatta mekanik klavyeler için yazdığım bir de makale mevcut. Mekanik Klavye Nedir?
O yüzden şu anda indirimde bulunan Cooler Master Masterkeys PRO L White modeli almak daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…