- Makaleler
- 1
Şu zamana kadar oyun kayıtlarımın tamamını 60FPS ayarında kaydediyor olmama rağmen 30FPS olarak çıkıyordu. Başlarda bilgisayarımla alakalı olduğunu düşündüğüm için bu şekilde kaydetmeye devam ettim ama durum böyle değilmiş. Windows 11'de videoları izlerken kullanılan programın sağ aşağısında bulunan kırpma kombinasyonu ile aldığım oyun kayıtlarımın boş kısımlarını bilgisayarımda yer kaplamasın diye her defasında kırpıyordum. Bu uygulama, kırpılan videoların normal FPS değeri her ne olursa olsun kırpım işlemi sonrası kayıtların FPS'ini 30'a düşürüyormuş.
15-20 saniyede videonun orijinal FPS değerini bozmadan kırpma işlemi uygulayabileceğim bir uygulama var mı?
Adobe'nin Premiere Pro uygulaması gibi uygulamalardan yapabildiğimi biliyorum fakat uygulamanın açılması, videonun kırpılması, 1080p ve 60FPS değerinde tekrar render atması aşırı uzun sürüyor ve ben bununla uğraşmak istemiyorum her defasında.
15-20 saniyede videonun orijinal FPS değerini bozmadan kırpma işlemi uygulayabileceğim bir uygulama var mı?
Adobe'nin Premiere Pro uygulaması gibi uygulamalardan yapabildiğimi biliyorum fakat uygulamanın açılması, videonun kırpılması, 1080p ve 60FPS değerinde tekrar render atması aşırı uzun sürüyor ve ben bununla uğraşmak istemiyorum her defasında.
Son düzenleme: