FPS MMORPG oyun önerisi

Aytacgokalp

Hectopat
Daha fazla  
Toplamda 5 veya daha fazla kullanıcı ile beraber hareket edilebilecek, pay to win şeklinde olmaması tercihimdir, örnek olarak da Guild Wars 2, Elder Scroll Online tarzında oyun arıyorum. Daha önce bu deneyimi yaşamış ve bana tavsiyede bulunabilecek birileri var mı?

Birkaç hafta sonra çıkacak olan Black Desert'a başlayacağız bu arada katılmak isteyen olursa beraber hareket edebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Desert'ın Türkiye'ye geleceğini bilmiyordum. Pay2Win olması ile ünlü bir oyun olsa da çok güzel mekanik ve grafiklere sahip bir oyundur. Onu bir oynayın, beğenmezseniz Neverwinter ve Tera'yı önerebilirim. Blade and Soul yine grafik ve mekanik olarak beğendiğim oyunlardandır.

Boş olmasını çok kafaya takmazsanız DragonNest var önerebileceğim.

Daha öncesinde blade and soul oynadım ama oyunun kendi serverlarından kaynaklı takılma problemleri oluyor. Mekaniği de çok hoşuma gitmedi. Balck Desert Türkiye sunucusu için sanırım 11 Ekim ön kayıt daha sonra da kapalı beta olarak bir süre yayınlandıktan sonra açık betaya geçecekmiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı