FPS oyun önerisi

yusufxr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller, adam gibi oyun arıyorum.

Valorant skin pazarına döndü ve çok sıktı harbiden de, CS Rus dolu bir CS şu anda idare eder Apex-CoD işsiz dolu düzgün FPS oyunu yok mu?

Merhaba iyi sosyaller, adam gibi oyun arıyorum.

Valorant skin pazarına döndü ve çok sıktı harbiden de, CS Rus dolu bir CS şu anda idare eder Apex-CoD işsiz dolu düzgün FPS oyunu yok mu?
Şuan tüm popüler fps oyunlarına bir tik camur atmışsınız Valorant Csye dediğinizi anlamında Apex -Cod işsiz dolu ne alaka gayet en az 10 üzerinden 8 lik oyunlar ıkiside.

Şu an tüm popüler FPS oyunlarına bir tik camur atmışsınız Valorant CS'ye dediğinizi anlamında Apex -CoD işsiz dolu ne alaka gayet en az 10 üzerinden 8'lik oyunlar ikisi de.

Apex'te 1800 saatim var zaten CS'de de 2000 civarı kötü demedim Apex'teki adamların oynaması insanı hayattan soğutuyor CS'de iyiym ama çok toxic.

Rainbow Six: Siege.

Aslında almıştım bir ara ama geçen ranked sistemi buglar bir de biraz hile ile ilgili video gördüm durum nasıl tam olarak?

Oyun bana gore ne iyi ne kotu şu an, anti cheatine sık sık guncellemeler geliyor ama ne kadar etkili orasi tartisilir. Onun disinda iyi oldugunu soyleyebilirim.

Zaten yakinda buyuk bir guncellemede geliyor, r6s X diye aratirsaniz guncellemeyi bulabilirsiniz,

Oyun bana gore ne iyi ne kotu şu an, anti cheatine sık sık guncellemeler geliyor ama ne kadar etkili orasi tartisilir. Onun disinda iyi oldugunu soyleyebilirim.

Zaten yakinda buyuk bir guncellemede geliyor, r6s X diye aratirsaniz guncellemeyi bulabilirsiniz,

Deneyeceğim hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı