Daha fazla
Round bazlı rekabetçi oyun arıyorsanız üç aşağı beş yukarı seçenekler belli.Merhaba. Normalde sadece CoD Warzone oynuyordum. Ancak yeni gelen B06 ile oyun artık miladını doldurdu. Daha oynayasım gelmiyor, çok kötü yapmışlar oyunu aynı mobili gibi olmuş. Eski Warzone serileri mükemmeldi. Güncelleme gelmeden sadece oyunu bıraksalardı bile şu ankinden daha iyi olabilirdi. CoD Warzone gibi bir oyun arıyorum. Silah mekaniği vs iyi çok oyunculu br de olabilir MP de fark etmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Ayrıca CS çok oynuyordum eskiden tekrardan başlanır mı? En son çok hile vardı sanki.
- Counter Strike
- Rainbow Six: Siege
Eğer daha bir meydan muhaberesi arıyorsanız;
- Battlefield
- Delta Force: Hawk Ops (5 Aralık'ta çıkış yapacak)
Delta Force'un bir de extraction-shooter versiyonu var. Onu hiç ama hiç beğenmedim. Warzone DMZ'ye rakip olmayı denemiş... Ancak basit bir kopyadan öteye de gidememiş.
____________________________________________________________________________________________________
Eğer silah mekanikleri çok iyi olsun, atmosferi, ambiyansı, sesleri vs ile fark yaratsın diyorsanız önerilerim şunlar;
Escape From Tarkov : Shooter-looter-extraction temalı bir oyundur. 5000'e yakın saatim var şu ana kadar. 2017'de çıktığından beri oynuyorum. Her saniyesine değdi benim için. Kendi adıma oynadığım açık ara en iyi FPS oyundur. Ancak fiyatı şu biraz tuzlu. Türü ve sistemi de diğer oyunlardan tamamen farklı.
Eğer Escape From Tarkov'un tarzından hoşlanıyorsanız, ücretsiz alternatif olarak Arena Breakout: Infinite de tavsiye ederim. EFT kadar atmosferik değil ancak yine de oldukça başarılı bir oyun olmuş. Özellikle iyi bir optimizasyonu var, sorunsuz oynanışı var. Üstüne grafikleri de epey iyi.
Son düzenleme: