FPS Oyun Tavsiyesi

aedrols

Kilopat
Sistem sıkıntımdan dolayı gündemdeki oyunları oynayamıyorum, zaten hikaye oyuncusuyum fakat FPS oyun arayışı içindeyim. CoD, BF, AC gibi serilerin güncel olarak oynanabilecek oyunlarını ve genel olarak oyun tavsiyesi yapar mısınız? (CS sevmiyorum, diğer oyunlar zaten oynanmıyor, şu an sadece PUBG Lite oynuyorum.)

• İşlemci: Intel Core i5 3330 CPU
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: ATI Radeon HD 6510
  • Anakart: ASUSTEK P8H61-M

Call of Duty Modern Warfare serisi (oynamışsındır zaten)
Battlefield 4 (Single)
Wolfenstein 2009 (Nazi Almanya'sı döneminde geçen bir oyun)
Metro 2033 (post apokaliptik dönemde geçen bir oyun)

BioShock.
Mafia 2.
Max Payne 3.
Resident Evil 4.
Borderlands 1-2.
Doom 3.

Doom 3 ve Resident Evil 4'e Outlast oynadıktan sonra bir bakmıştım fakat beni pek tatmin etmemişti, oynamadım. Diğerlerini de oynadım teşekkürler.
FPS mi istiyorsun AC gibi RPG mi? FPS istiyorsan çatışma oyunu mu yoksa başka türler de olur mu?

En azından FPS ihtiyacımı karşılasa iyi olur fakat R6-PUBG-CS dışında zaten düzgün FPS yok. RPG olabilir, AC-BF-CoD deme sebebim o tarz büyük seri oyunlarının hiçbirini oynamamış olmam.
Call of Duty Modern Warfare serisi (oynamışsındır zaten)
Battlefield 4 (Single)
Wolfenstein 2009 (Nazi Almanya'sı döneminde geçen bir oyun)
Metro 2033 (post apokaliptik dönemde geçen bir oyun)

Şu an Metro serisini oynuyorum, Call of Duty Modern Warfare ve BF 4 oynamadım, dediğim gibi seriler hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığım için PC hangisini kaldırıyorsa oynayayım deyip bodoslama dalmak da istemedim, kaldı öyle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı