FPS oyun tavsiyesi

Makaleler
1
Bilgisayarımı ilana koydum ve satılmadan önce son kez güzel bir oyun oynamak istiyorum. Bu oyunların hangisi daha az sıkar ve zevkli olur? Bütçem bunlardan birini alacak kadar. Sistemim; RX470 8 GB Armor, X3440, 8 GB RAM. İnternetimin hızıda yavaş yani yüksek boyutlu bir oyunu indiremem. Oyunlar; Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Insurgency, Squad, PUBG, Insurgency: Sandstorm. Daha önce CoD: Warzone, GTA 5 vb. oyuları çok oynadım. Bunlardan hangisini seçmeliyim veya sizin bir öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar boyutu maksimum 30 GB olabilir.
O zaman Battlefield 3-4, Far Cry 5, Crysis 3, Call of Duty Modern Warfare 4, Hired Ops, Dying Light, Dead Island Definitive Edition, Overwatch, Black Mesa oyunları olabilir.

O zaman Battlefield 3-4, Far Cry 5, Crysis 3, Call of Duty Modern Warfare 4, Hired Ops, Dying Light, Dead Island Definitive Edition, Overwatch, Black Mesa oyunları olabilir.
Hired Ops multiplayer olduğu için dikkatimi çekti sanırım onu indireceğim. Ücretsiz olmasıda bi' artı kazandırıyor. Deneyeceğim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı