FPS oyunlar için fare önerisi

serkankocal

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2017
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortalama 300 TL civarında oyun faresi satın almak istiyorum. Ağırlıklı olarak FPS oyunlar oynadığım için alacağım fare hızlı, kaliteli bir sensörü olan ve hassas DPI ayarı yapabileceğim özellikte bir fare olmalı. Şu an için makro tuşlarına ihtiyaç duymuyorum. Steelseries ve Logitech modelleri arasında kaldım.
 
Logitech G402 Hyperion Fury (AliExpress) 28 Mart tarihinde indirime girecek ve fiyatı site üzerinden 200 TL, mobil uygulama üzerinden 197 TL'ye alınabilecek. Ben de indirimi bekliyorum bunu alabilmek için. Satıcı kuponu ve AliExpress kuponları ile indirim daha da iyi hale gelebiliyor. Türkiye'deki fiyatların 300 TL'den başladığını düşünürsek 200 TL'ye almak cidden çok karlı bir alışveriş oluyor. Şu an bendeki kuponlar ile birlikle indirim geldiğinde 170 TL'ye alabileceğim.
 
Elinin boyutu ve tutuş şeklin nedir?
Elim ortalamadan biraz büyük sanırım ve parmak ucu (fingertip)
sana HyperX Pulsefire Pro RGB 16.000 Dpi Optik Gaming Mouse | ITOPYA hyperx markasını öneririm elimde g 402 hyperion var memnun değilim hyperx i al
Önerdiğiniz ürünün gövdesi razer deathadder modeline benziyor. En sevmediğim gövde diyebilirim. Sol ve sağ tuşu çukur olması beni çok rahatsız ediyor.
 
Rival 310 diyorum. 2 aydır kullanıyorum gayet performanslı
Rival 310 yerine Sensei 310 alsam nasıl olur? Aynı özelliklere sahipler ve simetrik fareler daha çok hoşuma gitmekte. Zaten parmak ucu şeklinde tutuyorum fareyi ve rival 310'un gövdesi buna uygun olmayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı