FPS oyunlar için fare önerisi

Sensör olarak çok iyi ve sizin sevmediğiniz çukur yapısı çok fazla bulunmamakta tavsiye ederim.
 
Verebileceğim tek tavsiye Vatan Bilgisayar veya Media Markt bulup bütün mauseleri elinde tek tek denemek. Hangisi eline iyi oturuyorsa onu alman. Şahsen ben G300S'ten başka kullanmadım. 2 kere 0 satın aldım. Yine mauseye bir şey olsun yine G300S alırım.
 
Bulabilirsen sensei veya rival serisi. Eğer bulabilirsen uygun fiyata deathadder serisi. Önerdiklerimi kullandım, en iyi FPS performansını bu mouselarda aldım.
 
Fps oyunları için mouse bakıyorsan Zowie en iyi tercih olur, elinin boyutuna göre modeller arasından tercih yapabilirsin. EC Serisindeki B modelleri dışında hiç bir fark yok mouselarda sensor ve teknoloji açısından. Sadece eline uyanı seçmen yeterli. ECB'lerde de 3360 Sensor var, diğerlerinde 3310. Fakat 3360 ve 3310 arasındaki fark da profesyonellerin bile çok fazla dikkate almadığı bir fark. Lakin 400 TL bandında. Fakat GameEkstra vb. sitelerde çok fazla kampanya oluyor. Yakalayabilirsen süper olur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı