Merhaba,
Genel olarak bilgisayarı FPS oyunları odaklı kullanmaktayım. Sitelere baktığımda çok karışık bir durum görüyorum veya fazla bilgim olmadığı için bana öyle geliyor.
10k civarı bütçe 240-280Hz Yazılı olarak sundukları değerleri gerçek anlamda hakkıyla veren uygun bir monitör arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Aksiyon ne kadar yoğun olursa olsun, NVIDIA G-SYNC Uyumlu, AMD FreeSync Premium veya VESA AdaptiveSync ile akıcı, yırtılmasız oyunun keyfini çıkaracaksınız.
Merhaba,
Genel olarak bilgisayarı FPS oyunları odaklı kullanmaktayım. Sitelere baktığımda çok karışık bir durum görüyorum veya fazla bilgim olmadığı için bana öyle geliyor.
10k civarı bütçe 240-280Hz uygun bir monitör arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
evet monitörü ilk aldığımda 27inç bana da büyük geldi fakat 1-2 gün sonra gözüm alışmaya başladı şimdi diğer monitörlerde oynayamıyorum adamı göremiyormuşum gibi hissediyorum piksel sayısına gelince ben öyle bir durum yaşamadım
0.5 ms i ne kadar verebildiği önemli yapılan testlerle üst düzey olarak bildiğimiz markalar bile o süreleri veremiyor o yüzden takılmamak gerek orada yazanlara.
0.5 ms i ne kadar verebildiği önemli yapılan testlerle üst düzey olarak bildiğimiz markalar bile o süreleri veremiyor o yüzden takılmamak gerek orada yazanlara.