Silvain
Kilopat
Daha fazla
Selamlar, çoğunlukla FPS oyunları (BF5-BF6, Valorant, CS2) ve bu oyunlar haricinde F1 ve FIFA serileri oynuyorum, hikayeli oyunları oynamayı pek tercih etmiyorum. Ancak şunu da belirtmek istiyorum bir fabrikada üç vardiyalı olarak çalışıyorum ve bilgisayarda eskisi gibi oldukça fazla vakit geçiremiyorum, FPS oyunlarını çoğunlukla arkadaşlarımla beraber olduğumuzda oynuyorum. Bu yüzden sadece 240Hz bir monitör benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Monitörü tercih etme sebebim kullanıcı yorumlarında gördüğüm ve alacağım monitörde istediğim şey 'düşük gecikme/tepkime' durumu. BENQ Zowie XL2546X+ 24.1 inç 280Hz şöyle bir monitör buldum, fiyatı yüksek ve belki TN panel için değmeyecek ama bilgisayarda çok vakit geçirmediğim için bu monitör bana fazla olacak. Bunun yerine bana 240Hz değerine sahip BenQ Zowie gibi tepki ve gecikme süresinin iyi olduğu FPS oyunları için monitör önerebilir misiniz? Bütçe belirtmiyorum sadece bu monitör için bu bütçeyi ayırıyorum eğer IPS bir monitör alacaksam bile en fazla bütçe: 15.000TL.
Sistemim:
Ryzen5 7500F
16GB Ram
RTX4070SUPER 12GB
Sistemim:
Ryzen5 7500F
16GB Ram
RTX4070SUPER 12GB