FPS oyunları için 3000₺ monitör önerisi

Bütçe
3000-3250₺
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Selam, arkadaşıma 144 veya 165Hz aralığında, FPS oyunları odaklı fakat görüntü kalitesinin de aşırı kötü olmayacağı bir monitör bakıyoruz. Bütçe 3000₺ olsa da çok ufak oynamalar olabilir.

İstediklerimiz:

- Ghosting'in az olması.

- TN panel olmasa iyi olur.

- Bu bütçede var mı bilmiyorum ama ayağı asansörlü yapıda olsa iyi olur.

Bu güzele benziyor sağolun. Arkadaşta GTX 1660 Super var G-SYNC'i destekler mi bu monitör?

Desteklemiyorsa da Valorant için bu ayarın çok önemi var mı? Sonuçta FPS'i serbest bırakacağız i7 11700F ile ortalama 300FPS civarlarında oynuyor.

Eğer ürün buysa gayet iyi görünüyor.
Bu da güzele benziyor fakat ayak kısmı biraz üzebilir. Arkadaşın boyu yaklaşık 1.95 ve çoğu monitörün altına kutu koymaktan bıktı.

Bu güzele benziyor sağ olun. Arkadaşta GTX 1660 Super var G-Sync'i destekler mi bu monitör?

Desteklemiyorsa da Valorant için bu ayarın çok önemi var mı? Sonuçta FPS'i serbest bırakacağız i7 11700F ile ortalama 300FPS civarlarında oynuyor.

Bu da güzele benziyor fakat ayak kısmı biraz üzebilir. Arkadaşın boyu yaklaşık 1.95 ve çoğu monitörün altına kutu koymaktan bıktı.

Hocam yanlışım olmasın büyük ihtimalle desteklemiyor fakat FPS'i 300 üzerinde ise yani pek bir sorun olacağını sanmıyorum.

@GTX.1050 TI hocam son bir soru sormak istiyorum bende bu monitörden var https://www.ciceksepeti.com/aoc-24....daptivesync-fhd-va-gaming-monitor-kcm22505722

Bu monitör ile attığınız ASUS arasında dağlar kadar fark var mı? Ona göre bendeki monitörü arkadaşa verip kendime ASUS'dan aldırabilirim biraz kendisine yardımcı olmak istiyorum e-spor isteği var.

Bendeki monitörü alırken bu 240hz 0.5ms ama kötü panel demişlerdi ben bir sorun göremedim ghosting vs sıfır ama çok anlamıyorum monitörden.

@GTX.1050 TI hocam son bir soru sormak istiyorum bende bu monitörden var https://www.ciceksepeti.com/aoc-24....daptivesync-fhd-va-gaming-monitor-kcm22505722

Bu monitör ile attığınız ASUS arasında dağlar kadar fark var mı? Ona göre bendeki monitörü arkadaşa verip kendime ASUS'dan aldırabilirim biraz kendisine yardımcı olmak istiyorum e-spor isteği var.

Bendeki monitörü alırken bu 240hz 0.5ms ama kötü panel demişlerdi ben bir sorun göremedim ghosting vs sıfır ama çok anlamıyorum monitörden.
Hocam dağlar kadar fark tabii ki var 0.5ms 240 Hz

Bendeki monitörü alırken bu 240Hz 0.5ms ama kötü panel demişlerdi ben bir sorun göremedim ghosting vs sıfır ama çok anlamıyorum monitörden.

Kendisine yardımcı olmak istiyorsanız e-spor için gayet iyi bir monitör.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı