Yorumları da iyi aslında. Şans işte.Hatta konu bile açmıştım nasıl düzeltebilirim diye.
Yorumları da iyi aslında. Şans işte.Hatta konu bile açmıştım nasıl düzeltebilirim diye.
3XL olması şart mı, yoksa 45x40 tarzında bir model de almak ister misiniz?1000 TL.
3XL olması şart mı, yoksa 45x40 tarzında bir model de almak ister misiniz?
O zaman Gigantus V2 XXL alabilirsiniz;3XL boyutunda olursa iyi olur. 2XL da olabilir.
O zaman gigantus V2 xxl alabilirsiniz;
![]()
Razer Gigantus V2 Xxl Mouse Pad Fiyatı ve Özellikleri
Razer Gigantus V2 Xxl Mouse Pad özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Gigantus modelinin yüzeyi daha dayanıklı ve kenarları dikişli olduğu için daha uzun ömürlü, o sebepten dolayı önerdim.SteelSeries QCK 3XL kötü müdür aralarında çok fiyat farkı yok da kötü değilse boyutundan dolayı onu da alabilirim.
Gigantus modelinin yüzeyi daha dayanıklı ve kenarları dikişli olduğu için daha uzun ömürlü, o sebepten dolayı önerdim.
Evet gayet iyi.FPS oyunları için iyi midir ve kaygan mıdır?
Evet gayet iyi.
Speed modelinin yüzeyi iyi değil sürtünmesi çok, aralarında yine Razeri öneririm.Son olarak HyperX Fury s Speed nasıldır hangisi daha iyidir? Razer'la.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.