FPS Oyunları İçin Brown Switch Alınır mı?

swica

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar. Corsair K95 Platinum almayı düşünüyorum. Brown Switch FPS oyunları için uygun mudur? Sesini de çok beğeniyorum. O tok sesi gerçekten hoşuma gidiyor. Benim için klavyenin Switch performansından sonra en dikkat ettiğimde Switch sesleri. Yoksa Speed Switch mi almam gerek. Speed Switch'in de iyi olduğunu duydum, FPS oyunları için uygundur diyorlar ama aralarında bir fark yoksa brownu daha çok merak ediyorum. Speed Switch sesi duyulabilecek kadar geliyor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben de aynı klavyeden sipariş verdim birkaç gün önce. Elimde zaten halihazırda kardeşime ait Cooler Master marka Cherry MX Brown switchli bir klavye var. Ayrıca Asus Rog Strix Flare, Razer Blackwidow V2 klavyeler de var evde. Hepsini de deneyip, kullanmış biri olarak en rahat ettiğim switch hem oyun, hem yazım için brown switchtir.

FPS oyunları için de 'atlama noktası olmayan switchler iyi' söylentisine de inanmıyorum pek açıkçası. Profesyonel CS:GO oyuncularının büyük çoğunluğu Razer klavyeler kullanıyorlar. Ve malumunuz Razer green switchler atlama noktasına sahip.

Dediğim gibi K95 klavyem henüz gelmedi, teslim almadığım için her ne kadar kalitesinden şüphem olmasa da direkt o klavye için net birşey diyemiyorum. Fakat Cherry Mx Brown switchler benim fikrimce en ideal switchler.

Eğer deneyebileceğiniz bir yer varsa ilk tavsiyem hissiyatlarını test etmenizdir. Kişiden kişiye değişir bu hissiyat meselesi (bence).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı