FPS oyunları için en iyi klavye nedir?

Bütçe
10000 TL
Wraith W75 kendi ürettiği ürün Wraith'in. Niye kendi ürettiği klavyeyi başka sitelerde satsın kendi satmak varken?

Wooting, arkadaş için bir marka değil. Bu yüzden bu kadar tartışma sürüyor hocam.

Çünkü Wraith bir marka değil, markaları Türkiye'ye getiren şirket. Ürünün adını yazın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wooting, arkadaş için bir marka değil. Bu yüzden bu kadar tartışma sürüyor hocam.

Çünkü Wraith bir marka değil, markaları Türkiye'ye getiren şirket. Ürünün adını yazın.
Doğru diyorsun kendi markası adı altında da ürünleri var ama genel olarak TR'de bilinmeyen ama kaliteli ürünlerin distribütör firma rolünü üstleniyor.

Wraith W75 kendi ürettiği ürün Wraith'in. Niye kendi ürettiği klavyeyi başka sitelerde satsın kendi satmak varken?

Daha fazla alıcıya ulaşmak için olabilir mi mesela? Mercedes'ya da Ford gibi bir markayı düşünün. Gayet büyük firmalar ama bir sürü bayiilikleri var. İsteseler her yere kendi dükkanlarını açıp onlar satabilir. Eğer talep fazla olsa her yerde satılırdı emin olun. ASUS Razer gibi markalar kendi sitelerinde de satılıyor. Başka büyük sitelerde de.

Doğru diyorsun kendi markası adı altında da ürünleri var ama genel olarak TR'de bilinmeyen ama kaliteli ürünlerin distribütör firma rolünü üstleniyor.

Kalitesine bir yorum yapamam zaten. Kalitesiz diye de bir argümanım olmadı ama ilk mesajlarda bana çok bilindik bir marka sadece sen bilmiyorsun mağaradan çık diyen arkadaşlara ithafen yazdım bunları.

Neyse hocam sen kafana göre al biz burda 4 kişi falan sana laf anlatmaya çalıştı. Ben daha fazla uğraşmayağım.

Konu fazla uzamış, arkadaş belli ki Rampage kullanmak istiyor. İkna da olmuyor. Önerelim bir tane kazık Rampage oynasın.

Hocam size son açıklamamı yapayım daha sonrasında konuşmayı baştan sonra okuyup araştırmanızı ona göre yapın.
Wraith (kendi ürünleri olsa bile) satıcı bir FİRMA. Yurtdışından getirdikleri ürünleri az bir pay ve garanti güvencesi vererek Türkiye'ye satıyor. Bahsettiğim marka değil konusu diğer ürünler içindi. Wraith başlığı altında aratmamanız için belirttim ama anlaşılması galiba sizin tarafınızdan zor olmuş.
Profesyonel bir oyuncu olarak size öneri yaptığımı belirteyim. Sizin büyük satıcı diye belirttiğiniz satıcılar, reklamı Türkiye'de bol bol yapılan Razer, Asus, Rampage gibi markaları satıyor diye büyük satıcı olmuyor. ''Büyük satıcı'' zaten yanlış bir tabir oyun sektörü için. Ben yurtdışından getirtmek için aliexpress gibi whatgeek gibi sitelere yöneleceğime (ki whatgeek'ten bir klavyem var) Wraith tercih ediyorum sonrasında yaşanan bir problemi halledebilmek için.
Büyük-küçük satıcı tartışmasını bir kenara bırakarak önerimi yapayım:
Klavye konusunda Asus, Razer gibi markalardan uzak durun ve Reddit üzerinden oynadığınız oyunu da yazarak öneri araştırması yapın. Rapid trigger nedir öğrenin, switchlerin farkını öğrenin. Sırf ASUS +5k, 3k diye maalesef iyi bir klavye olmuyor, sadece reklamı ve adı olan bir şirketin gereksiz pahalı bir ürünü oluyor.

Hocam madem Asus, Steelseries, Razer gibi markalara çok takmışsınız Scope II RX alıp geçin.
1000 TL geri ödeme ile iyi fiyata geliyor.

Wraith TR'de ekipman işi ile haşır neşir olan çoğu kişinin bildiği distribütör firma. Klavye olarak önerdiğim akko ve Vgn markaları da yurtdışında çok biliniyor. Biz önerilerimizi yaptık gerisi sana kalmış ben daha yazmayacağım.

Rampage mi hahaha. Ben Apex Pro alacağım teşekkürler.
Apex pro alıp yedek parçasını bulamadığın zaman da iyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…