FPS oyunları için en iyi klavye nedir?

Bütçe
10000 TL
Hocam size son açıklamamı yapayım daha sonrasında konuşmayı baştan sonra okuyup araştırmanızı ona göre yapın.
Wraith (kendi ürünleri olsa bile) satıcı bir firma. Yurt dışından getirdikleri ürünleri az bir pay ve garanti güvencesi vererek Türkiye'ye satıyor. Bahsettiğim marka değil konusu diğer ürünler içindi. Wraith başlığı altında aratmamanız için belirttim ama anlaşılması galiba sizin tarafınızdan zor olmuş.
Profesyonel bir oyuncu olarak size öneri yaptığımı belirteyim. Sizin büyük satıcı diye belirttiğiniz satıcılar, reklamı Türkiye'de bol bol yapılan Razer, ASUS, Rampage gibi markaları satıyor diye büyük satıcı olmuyor. "büyük satıcı" zaten yanlış bir tabir oyun sektörü için. Ben yurt dışından getirtmek için AliExpress gibi whatgeek gibi sitelere yöneleceğime (ki Whatgeek'ten bir klavyem var) Wraith tercih ediyorum sonrasında yaşanan bir problemi halledebilmek için.
Büyük-küçük satıcı tartışmasını bir kenara bırakarak önerimi yapayım:
Klavye konusunda ASUS, Razer gibi markalardan uzak durun ve Reddit üzerinden oynadığınız oyunu da yazarak öneri araştırması yapın. Rapid trigger nedir öğrenin, switchlerin farkını öğrenin. Sırf ASUS +5k, 3K diye maalesef iyi bir klavye olmuyor sadece reklamı ve adı olan bir şirketin gereksiz pahalı bir ürünü oluyor.

Teşekkürler anladım zaten demek istediğinizi. Ama YouTube'a best Gaming keyboards diye arattığımda büyük ve önemli inceleme karşılaştırma kanalları dediğiniz klavyeleri çok ele almamış. Listede yoklar o yüzden yine bilindik değiller diye belirttim. Kalitelerine diyecek bir şeyim yok. Üstüne basa basa dediğiniz için bahsettiğiniz klavyeleri araştıracağım alırsam yazarım.

Konu sahibi önceki mesajlarına baktığımda biraz trol bir insan gibi ama yanılıyor da olabilirim. Madem profesyonel e-sporcu olmayacaksın o zaman bu kadar detaylı araştırıp 7-8klık bir klavye almana gerek yok. Lakin alacaksan da bu kadar insan burada eşek başı değil ya sana niye boşuna öneri versin.

Teşekkürler anladım zaten demek istediğinizi. Ama YouTube'a best Gaming keyboards diye arattığımda büyük ve önemli inceleme karşılaştırma kanalları dediğiniz klavyeleri çok ele almamış. Listede yoklar o yüzden yine bilindik değiller diye belirttim. Kalitelerine diyecek bir şeyim yok. Üstüne basa basa dediğiniz için bahsettiğiniz klavyeleri araştıracağım alırsam yazarım.
Hocam çoğu büyük kanal sponsor sahibi maalesef. Biz çıktığımız maçlarda sırf ürünü kullanalım diye ek para alıyorduk öyle düşünün. Reddit bu konuda biraz daha şeffaf.

Hocam şöyle düşünün neden Youtube'da Gamepower gibi markalar öneriliyor? Cevabı ise sponsorluk. Reddit kullanarak araştırma yapsanız daha sağlıklı olur Youtube yerine. Reddit'te kullanıcı cevapları olacağı için işinize daha çok yarayan cevaplar elde edebilirsiniz.
Reddit bu konuda biraz daha şeffaf.
Kesinlikle kopya çekmedim hocam cevaplarımızı aynı anda düzelttik :D.

Büyük inceleme kanalı dediklerinin hiçbir şeyden anladığı yok. Ekipman icneleme kanalları var mesela optimum, boardz falan bunlara bakacaksın. Ben mesela TR'de ekipman inceleme videosu izleyecek olsam ne donanım arşivi ne technopat nede PC hocası falan hiçbirini izlemem çünkü ekipmanin detayını ve pro oyuncular için ne gerekli onu bilmiyorlar. Ben Faceit level 10'da oynuyorum yıllardır bu yüzden mesela pc ekipmanı desen hepsinden daha bilgiliyim.

Konu sahibi önceki mesajlarına baktığımda biraz trol bir insan gibi ama yanılıyor da olabilirim. Madem profesyonel e-sporcu olmayacaksın o zaman bu kadar detaylı araştırıp 7-8klık bir klavye almana gerek yok. Lakin alacaksan da bu kadar insan burada eşek başı değil ya sana niye boşuna öneri versin.

Kardeşim param var en iyisini almak istiyorum ve bilgimde yok. Fikir almak için her fikri sorgulayarak yaklaşıyorum. Doğrudan kabüllenmem mi gerekiyor burada 5 kişi önerdi diye. O zaman bu mantıkla 6 tane Rampage fanı gelse fanboyluk yapsa en iyi klavye o mu olacak. Zorla mesaj attırmıyoruz sana. Bak öneri veren ve önerisini sorguladığım @NiRisai gayet olgun cevap vermiş düzgünce konuşuyoruz. En iyi klavyeyi kullanmak için e sporcu mu olmam gerekiyor. Kendimi iyi hissetmek için içiminde sindiği en iyi klavyeyi almak istiyorum.

Hocam şöyle düşünün neden YouTube'da Gamepower gibi markalar öneriliyor? Cevabı ise sponsorluk. Reddit kullanarak araştırma yapsanız daha sağlıklı olur YouTube yerine. Reddit'te kullanıcı cevapları olacağı için işinize daha çok yarayan cevaplar elde edebilirsiniz.

Kesinlikle kopya çekmedim hocam cevaplarımızı aynı anda düzelttik :D.

Sponsorluk konusunda hak veriyorum ama ben çok Rampage gibi ucuz markaları o karşılaştırma videolarında ilk 3'te görmüyorum. Genelde SteelSeries ASUS veya Razer, Corsair oluyor.

Kardeşim param var en iyisini almak istiyorum ve bilgimde yok. Fikir almak için her fikri sorgulayarak yaklaşıyorum. Doğrudan kabüllenmem mi gerekiyor burada 5 kişi önerdi diye. O zaman bu mantıkla 6 tane Rampage fanı gelse fanboyluk yapsa en iyi klavye o mu olacak. Zorla mesaj attırmıyoruz sana. Bak öneri veren ve önerisini sorguladığım @NiRisai gayet olgun cevap vermiş düzgünce konuşuyoruz. En iyi klavyeyi kullanmak için e sporcu mu olmam gerekiyor. Kendimi iyi hissetmek için içiminde sindiği en iyi klavyeyi almak istiyorum.

Doğrudan kabullenmen gerekmiyor fakat site sahibi misin diye sormana da gerek yok. Arkadaşlar sana konuyu 3-4 kere anlattı yukarıda fakat sen illa "bilinmeyen marka" diyerek kabullenmedin. Rampage'in çoğu klavyesi zaten çöp fanboyluk yapan kalmamıştır bence.

Neyse daha fazla konuyla uğraşmıyorum herkese iyi Sosyaller kolay gelsin. ^^

Sponsorluk konusunda hak veriyorum ama ben çok Rampage gibi ucuz markaları o karşılaştırma videolarında ilk 3'te görmüyorum. Genelde SteelSeries ASUS veya Razer, Corsair oluyor.
Hocam bu devirde evet Razer, Asus, Steelseries gibi markalar kaliteli malzeme kullanarak klavye yapıyorlar ama çoğunluğunun tuşları hızlı bozuluyor veya klavyede sıkıntı çıkıyor ve hot-swap olmadıkları yani switchleri değiştiremediğiniz için garanti ile uğraşıyorsunuz.
Doğrudan kabullenmen gerekmiyor fakat site sahibi misin diye sormana da gerek yok. Arkadaşlar sana konuyu 3-4 kere anlattı yukarıda fakat sen illa "bilinmeyen marka" diyerek kabullenmedin. Rampage'in çoğu klavyesi zaten çöp fanboyluk yapan kalmamıştır bence.
Hocam bence konuyu uzatmaya gerek yok zaten 4 sayfa olmuş.

Neyse daha fazla konuyla uğraşmıyorum herkese iyi sosyaller kolay gelsin. ^^

Site sahibi misin diye sormamın kinaye olduğunu yazdım zaten seni rahatsız eden ne oldu ki bu argümanı öne sürüyorsun. Avukat mısın sen? Arkadaşlar anlattı hala aynı fikirdeyim bilinmeyen marka ve onlarda kabul ediyor. Ama kaliteli olduklarını söylüyorlar ve bende buna karşı bilgim olmadığı için karşı çıkmıyorum. Wooting markasını da biliyorum ve çok bilindik olduğunu da biliyorum zaten. Ben sadece Wraith W75 özelinde bilindik değil dedim.

Sonuç olarak ne alacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı