endfps
Hectopat
Daha fazla
Hocam size son açıklamamı yapayım daha sonrasında konuşmayı baştan sonra okuyup araştırmanızı ona göre yapın.
Wraith (kendi ürünleri olsa bile) satıcı bir firma. Yurt dışından getirdikleri ürünleri az bir pay ve garanti güvencesi vererek Türkiye'ye satıyor. Bahsettiğim marka değil konusu diğer ürünler içindi. Wraith başlığı altında aratmamanız için belirttim ama anlaşılması galiba sizin tarafınızdan zor olmuş.
Profesyonel bir oyuncu olarak size öneri yaptığımı belirteyim. Sizin büyük satıcı diye belirttiğiniz satıcılar, reklamı Türkiye'de bol bol yapılan Razer, ASUS, Rampage gibi markaları satıyor diye büyük satıcı olmuyor. "büyük satıcı" zaten yanlış bir tabir oyun sektörü için. Ben yurt dışından getirtmek için AliExpress gibi whatgeek gibi sitelere yöneleceğime (ki Whatgeek'ten bir klavyem var) Wraith tercih ediyorum sonrasında yaşanan bir problemi halledebilmek için.
Büyük-küçük satıcı tartışmasını bir kenara bırakarak önerimi yapayım:
Klavye konusunda ASUS, Razer gibi markalardan uzak durun ve Reddit üzerinden oynadığınız oyunu da yazarak öneri araştırması yapın. Rapid trigger nedir öğrenin, switchlerin farkını öğrenin. Sırf ASUS +5k, 3K diye maalesef iyi bir klavye olmuyor sadece reklamı ve adı olan bir şirketin gereksiz pahalı bir ürünü oluyor.
Teşekkürler anladım zaten demek istediğinizi. Ama YouTube'a best Gaming keyboards diye arattığımda büyük ve önemli inceleme karşılaştırma kanalları dediğiniz klavyeleri çok ele almamış. Listede yoklar o yüzden yine bilindik değiller diye belirttim. Kalitelerine diyecek bir şeyim yok. Üstüne basa basa dediğiniz için bahsettiğiniz klavyeleri araştıracağım alırsam yazarım.