RTX2060, R5 3600 ile tamamladıgım sistemim için 144-165Hz monitör arıyorum. Fiyat bandı esnetilebilir. Kaliteli TN panel arıyorum, tabii ki hayatsız gibi FPS oyunu oynamayacağım ancak alacağım monitörde ghosting veya ışık hızması gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorum. ViewSonic VX2458-MHD 1199₺ şu an İtopya'da önerir misiniz? Fiyat bandı dediğim gibi esnek çok kafama yattığı takdirde 2K'ya kadar çıkabilirim desteğiniz için teşekkürler.
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu IPS panel ve daha iyi TN panelden ama siz istemiyorsanız bunu almayabilirsiniz.Satıcısını bilmiyorum ama bu monitör güzel.
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu IPS panel ve daha iyi TN panelden ama siz istemiyorsanız bunu almayabilirsiniz.Satıcısını bilmiyorum ama bu monitör güzel.
Ben şahsen VG248QG den memnunum, CS:GO ve BF4 oynarken gayet iyi geliyor bana. Aradaki 1K farka değer mi bilemiyorum ama çok eski bir model gibi duruyor dış görünüş olarak sizin yazdığınız model.
Ben şahsen VG248QG den memnunum, CS:GO ve BF4 oynarken gayet iyi geliyor bana. Aradaki 1K farka değer mi bilemiyorum ama çok eski bir model gibi duruyor dış görünüş olarak sizin yazdığınız model.
Acer Nitro VG240YPbiip Monitör UM.QV0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.