FPS oyunları için F/P monitör önerisi

Morphine

Kilopat
Daha fazla  
RTX2060, R5 3600 ile tamamladıgım sistemim için 144-165Hz monitör arıyorum. Fiyat bandı esnetilebilir. Kaliteli TN panel arıyorum, tabii ki hayatsız gibi FPS oyunu oynamayacağım ancak alacağım monitörde ghosting veya ışık hızması gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorum. ViewSonic VX2458-MHD 1199₺ şu an İtopya'da önerir misiniz? Fiyat bandı dediğim gibi esnek çok kafama yattığı takdirde 2K'ya kadar çıkabilirim desteğiniz için teşekkürler.

Bu IPS panel ve daha iyi TN panelden ama siz istemiyorsanız bunu almayabilirsiniz.Satıcısını bilmiyorum ama bu monitör güzel.
Dediğim gibi FPS oyunu ağırlıklı oynayacağım için IPS tercih etmek istemiyorum.

Açıklamada belirttiğim monitör ile 1K fark var arada fiyat bandında değer mi?
Ben şahsen VG248QG den memnunum, CS:GO ve BF4 oynarken gayet iyi geliyor bana. Aradaki 1K farka değer mi bilemiyorum ama çok eski bir model gibi duruyor dış görünüş olarak sizin yazdığınız model.

Ben şahsen VG248QG den memnunum, CS:GO ve BF4 oynarken gayet iyi geliyor bana. Aradaki 1K farka değer mi bilemiyorum ama çok eski bir model gibi duruyor dış görünüş olarak sizin yazdığınız model.
Aslında dış görünüşü çok önemli değil:))
IPS Panel 1ms tercih edebilirsin rekabet oyunlarında çok fark etmiyecektir emin ol.
Öneri var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı