Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba FPS oyunları için mekanik klavye alacağım. Logitech G Pro klavye baktım ama bulamadım. Acaba ondan daha iyi ya da ona yakın klavye var mıdır.
Ve FPS oyunları için Red Switch daha mı önemli acaba.
Klavyeyi nasil seviyorsaniz oyle alin. Switchler amaca gore degil, zevke gore alinir. Eger ritim oyunlari gibi hizli basmaniz veya daha yavas basmaniz gereken oyunlarda switch secersiniz mantiken. Bu klavyeye bakabilirsiniz.
Hocam klavyenin oyunla pek alakası yok bol makrolu oyunlar oynuyorsanız bol makrolu klavyeler iyi oluyor. Onun dışında klavyede switch çok fark etmiyor. Oyun için en iyi switch brown ve red olabilir. Bol yazı yazan birisiyseniz blue switch iyidir. Ancak benden size tavsiye, blue switch bir süre sonra sıkıyor ve o sesinden rahatsız oluyorsunuz. Blue switch alma isteğiniz varsa buna göre tercih yapın. Onun dışında red ve brown alabilirsin, ama tavsiyem brown switch olacaktır.