FPS oyunları için klavye ve fare önerisi

Bütçe
1200
Mekanik olarak güzel duruyor ama gerçekten aşırı pahalı. O fiyat hiç normal değil. Bu ülkenin hali ne olacak acaba.

Ben 1-2 ay önce 789 TL'ye almıştım şimdi Trendyol'da 2 k burada 1.3 k olmuş cidden durumlar kötü isterseniz ilk etapta kaliteli mouse alın dandik klavye varsa iş görür sonra klavye alın bence mouse daha önemli.

İkisi arasında kalsanız hangisini alırdınız ve neden?
Zor bir soru hocam. Sensei Ten daha ağır bir mouse fakat sensör olarak bir tık daha iyi. ROG Keris ise hafif. Ben ikisi arasından birini önermem. Burada tercihinizi siz yapın.

Şimdi konuyu tekrar okuyunca fark ettim. Fingertip için ROG Keris daha iyidir. Ayrıca Sensei Ten modelinin kablosu kötüdür. Sensör farkı vardır fakat abartılı derecede değil. Size göre ROG Keris daha iyi bir tercih olur.

Son düzenleme:
Zor bir soru hocam. Sensei Ten daha ağır bir mouse fakat sensör olarak bir tık daha iyi. ROG Keris ise hafif. Ben ikisi arasından birini önermem. Burada tercihinizi siz yapın.

Şimdi konuyu tekrar okuyunca fark ettim. Fingertip için ROG Keris daha iyidir. Ayrıca Sensei Ten modelinin kablosu kötüdür. Sensör farkı vardır fakat abartılı derecede değil. Size göre ROG Keris daha iyi bir tercih olur.

Teşekkür ederim önerin için düşüneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı