FPS oyunları için kulaklık önerisi

@Alpha Centauri sanki Anker kulaklık almıştı yine bu fiyat bandında. Ona danışabilirsin ama emin değilim. Kendisi gelirse daha tatmin edici cevaplar verir diye düşünüyorum.
Evet, incelemesini de yapmıştım, inceleyebilirsiniz. Ancak 500 TL gibi bir fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Yine de kulaklık hakkında sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Maalesef o kadar yüksek bütçede pek bilgim yok benim de. Asus ve Steelseries için iyi deniyordu ama dediğim gibi fazla bilgim yok.

Başlığa "maksimum 800 TL" gibi bir ifade eklenebilirse daha bilgili kullanıcıların dikkatini çekebilir. Bunu, konunuzdaki herhangi bir mesajı raporlayarak yapabilirsiniz.
 
Ne öneriniz cidden Medusa mı bu mu yani ben cidden CS'de PUBG'de ses kasmak istiyorum ve düzgün bir şey arıyorum daha fazla bilgi istiyorum.


Ne öneriniz cidden Medusa mı bu mu yani ben ses kasmak istiyorum PUBG'de CS:GO'da ve daha fazla bilgi öğreniyorum ama söyledikleriniz beni etkilemedi Cloud 2 var kuzenime ve 1 yıldır kullanıyor ama o değil daha canlı daha iyi ses istiyorum ve araştırıyorum bulamadığım için buraya soruyorum.
Dostum Hyperx Cloud 2 Alacaksın. Dünyanın en üst düzey prof oyuncuları Hyperx Cloud 2 kullanır. Ben anlatamıyorum herhalde HYPERX CLOUD 2 AL!!! HYPERX CLOUD 2 AL!!! HYPERX CLOUD 2 AL!!! HYPERX CLOUD 2 AL!!! medusa ALMA! HYPERX
 

Yeni konular

Geri
Yukarı