FPS oyunları için monitör önerisi

Sorularım inanılmaz fazla var hocam
Ama kısaca şöyle toparlayayım sorularımı: Sitede bu kadar çok önerilmesinde kulaktan duyma bir şey mi var, yoksa övüldüğü kadar var mı?

Övüldüğü kadar var hocam. FreeSync olsun 165Hz olması lazım fazlasıyla tatmin edici bir monitör. Görüntü kalitesi de çok güzel ayrıca. Film falan izlerken oyun oynarken gerçekten çok güzel bir görüntü veriyor. Monitörün kendiliğinden hoparlörü de var ayrıca. Hoparlörünüz yoksa bu da bir + diyebilirim. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Hocam o nasıl bir açıklama öyle. Şuan detay bilmesem de konuyu çok iyi anladım teşekkür ederim açıklamanız için.

Hocam çok teşekkür ederim açıklamanız için. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?

1.5 aydır diyebilirim. 5 şubatta satın almıştım monitörü.

Bütçeni bilmiyorum ama FPS oyunları için BenQ'den şaşma bende BenQ Zowie XL2546k modeli mevcut zaten FPS oyunları için BenQ Zowie dünyada en iyisi.

Bütçeni bilmiyorum ama FPS oyunları için BenQ'den şaşma bende BenQ Zowie XL2546k modeli mevcut zaten FPS oyunları için BenQ Zowie dünyada en iyisi.

Hocam doğrudur ama çok fazla bütçe o benim içine, ben 6, 7'ler için bile bayağı zorluyorum kendimi. Normal bütçem 4 5 civarı.

Hocam doğrudur ama çok fazla bütçe o benim içine, ben 6, 7'ler için bile bayağı zorluyorum kendimi. Normal bütçem 4 5 civarı.

En uygun olanı 144 Hz olanıydı sanırım. Belki biraz daha biriktirirseniz alabilirsiniz. Xantareste BenQ Zowie kullanıyor.

En uygun olanı 144 Hz olanıydı sanırım. Belki biraz daha biriktirirseniz alabilirsiniz. Xantareste BenQ Zowie kullanıyor.

Ben esporcular kadar kaliteli değilim hocam. O yüzden benim için oyunlardan zevk alacağım kalitede olması ve sağlam olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…