FPS oyunları için mouse önerisi

El ölçülerin neler?

Herşey sensör değildir. Siz zaten o aradaki ips ve g farkını hissedemezsiniz. Skatez ve Switch kalitesi olarak Razer daha önde. G Pro X'te güzel. Ben olsam Viper Ultimate alırdım.

Orta parmak (en uzun parmak ucundan) bilek başlangıcına kadar 20 cm.
Her şey sensör değildir. Siz zaten o aradaki IPS ve g farkını hissedemezsiniz. Skatez ve Switch kalitesi olarak Razer daha önde. G PRO X'te güzel. Ben olsam Viper Ultimate alırdım.

Teşekkürler hocam peki Viper Ultimate ile Viper Ultimate HyperSpeed aynı mı? Farklı ise farkını biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• m_yGzktJ.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 56
Orta parmak (en uzun parmak ucundan) bilek başlangıcına kadar 20 cm.

Teşekkürler hocam peki Viper Ultimate ile Viper Ultimate HyperSpeed aynı mı? Farklı ise farkını biliyor musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şurdaki gibi ölçün.

Zowie şuanda alınmaz. EC3 serisi fena değil. Ağır, kablosu sert, skatezlerde rezalet adam akıllı kaymıyor bile.
Nasıl kaymıyor yanlış bilgi vermeyin, yenileri ağır değil. Kablosu gayet esnek.
Zowie benim de aklımı karıştırmıyor değil ama IPS, g ve sensör bakımından sanki yetersiz gibi fakat kullanan herkes memnun.
FPS için Zowie ec2-a veya ec serisini tek geçerim, gereksiz tuşları yok eli güzel kavrıyor terletmesi çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…